• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.500 %1.95
  • ETHERIUM 2.427 %1.32
28°
1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyonla mücadele kapsamında çeşitli ekonomik araçları devreye alarak net fonlamayı pozitife çevirdi ve TLREF faizi %50’nin altından %52,34’e yükseldi. Ancak, bu olumlu gelişmelere rağmen standart TL mevduat faizleri beklenen artışı göstermedi.

1 ay önce Güncel

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için yaz okulu sınavlarının tarihi merakla bekleniyordu. 2023-2024 eğitim öğretim yılı için AÖF yaz okulu sınavlarına ilişkin detaylar açıklandı.

1 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) tercih sonuçları, üniversite adaylarının heyecanla beklediği önemli bir konu. Adaylar, tercihlerini tamamladıktan sonra sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Olay, yol verme meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma sonucu gerçekleşti.

1 ay önce Güncel

Samsun’un Atakum ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 54 yaşındaki nefroloji uzmanı Dr. Ayhan Haspulat, ailevi problemler nedeniyle intihar etti. Olayın şok edici anları çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

1 ay önce Güncel

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 52 yaşındaki satranç öğretmeni Mesut U., denizde oynayan 11 yaşındaki Ukrayna uyruklu kız çocuğunun görüntülerini çekti. Olayın ardından yapılan incelemede, öğretmenin cep telefonunda çok sayıda uygunsuz fotoğraf ve video bulundu.

1 ay önce Güncel

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, nazardan koruması amacıyla boynunda asılı olan muskayı merak eden 14 yaşındaki çocuk, civa zehirlenmesi yaşadı. Çocuğun açtığı muskadan dökülen civa, sadece kendisini değil, ona yardım etmeye çalışan annesi ve evde bulunan bir kadını da etkiledi.

1 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden” konut kampanyasıyla ilgili merak edilen ayrıntıları açıkladı. Kampanya, İstanbul'daki riskli yapı sahiplerine önemli fırsatlar sunuyor. İşte kampanyanın detayları...

1 ay önce Güncel

Hadise'nin aşk hayatı, özellikle son dönemde oldukça dikkat çekici. Boşanmasının ardından Galatasaraylı isimlerle adı anılmış, hatta son olarak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile bir ilişki yaşadığı öne sürülmüştü. Bu iddialar, ikilinin bir partide baş başa sohbet ettiği anların sosyal medyada geniş bir yankı bulmasıyla ortaya atıldı.

1 ay önce Güncel

Paris Olimpiyatları'nda Türkiye'nin altın madalya kazanamadan dönmesi, büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bu durumla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Bakan Bak, Türkiye'nin Paris Olimpiyatları'nda 3 gümüş ve 5 bronz madalya kazanarak 64. sırada yer aldığını, ancak altın madalya kazanamamanın ciddi bir mesaj olduğunu belirtti.