• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.090 %0.15
  • ETHERIUM 2.405 %-0.44
23°
1 ay önce Güncel

Türkiye’de ikinci el otomobil piyasası, kredi kısıtlamaları ve bayilerin sunduğu sıfır faizli kredilerle birlikte durgunluk yaşarken, sıfır araçlara olan ilgi artmaya devam ediyor. Ağustos ayının en uygun fiyatlı sıfır araçları belli oldu ve listeler güncellendi. Sıfır araç almak isteyenler, bütçelerine uygun modelleri araştırıyor. Bu kapsamda, Ağustos ayında Türkiye'de satışta olan en ucuz 10 sıfır aracı derledik.

1 ay önce Güncel

Son günlerde Türkiye genelinde artan deprem hareketliliği, kamuoyunda endişe yaratmaya devam ediyor. Uzmanların dikkatle izlediği bu süreçte, Jeolog ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara depremine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Görür, İstanbul’un Çekmeköy ilçesinin zemin yapısının son derece sağlam olduğunu belirterek, bölgenin depreme karşı dirençli ilçeler arasında yer aldığını vurguladı.

1 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, sosyal medya platformu X üzerinden üniversite yerleştirme oranları hakkında bir paylaşım yaptı. Özvar, paylaşımında devlet üniversitelerindeki kontenjanların neredeyse tamamının dolduğunu belirtti.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bazı işlemler ve ödemelerin gerçekleştirilmesi için gerekli olan "borcu yoktur" yazısına ilişkin uygulamada önemli bir değişiklik yaptı. Resmi Gazete’de yayımlanan "Tahsilat Genel Tebliği Seri: A Sıra No: 1'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" ile bu düzenlemeler yürürlüğe girdi.

1 ay önce Güncel

AK Parti, Türkiye'ye yeni bir anayasa kazandırma hedefi doğrultusunda çalışmalarını hızlandırıyor. Bu kapsamda, AK Parti Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı, yeni anayasa çalışmaları için ekim ayında önemli bir adım atacak.

1 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) ve Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'nin (USOM) ortak operasyonuyla, dünya genelinde faaliyet gösteren geniş çaplı bir siber casusluk ağı çökertildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, şebeke içinde yer alan 11 kişi tutuklandı.

1 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde genel başkanlık yarışı giderek kızışıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden aday gösterilmeyen Tunç Soyer'in, parti genel başkanlığı için adaylık hazırlığı yaptığı iddia edildi. TV100 ekranlarında yayınlanan "Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı" programında gazeteci Barış Yarkadaş'ın paylaştığı bu bilgi, parti içinde büyük yankı uyandırdı.

1 ay önce Güncel

AFAD'ın açıkladığı verilere göre, Sivas'ta 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce Güncel

Eskişehir'de dün akşam yaşanan dehşet verici olay, Türkiye'nin gündemine oturdu. 18 yaşındaki A.K., çelik yelek, maske, balta ve bıçakla sokağa çıkarak, önüne gelen kişilere saldırdı. Saldırgan, olay anlarını canlı yayınlayarak adeta bir kabus yaşattı. Yakalanan şahsın planları ve notları ise tüyler ürpertti.

1 ay önce Güncel

Sivas'ta 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi