• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %0.16
  • ETHERIUM 2.408 %-0.42
17°
1 ay önce Güncel

AK Parti, 23. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, partiye katılacak yeni isimler büyük bir merak konusu oldu. Özellikle belediye başkanları ve milletvekilleri arasındaki katılımlar dikkat çekiyor. İYİ Parti'den İstanbul milletvekili olarak seçilen Seyithan İzsiz, "Yuvama dönüyorum" diyerek AK Parti'ye katılacağını açıklayan ilk isim oldu.

1 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı konut satış istatistikleri, emlak sektöründe dikkat çekici bir tablo ortaya koydu. Konut satışları, kira zam sınırının kaldırılmasıyla Temmuz ayında yüzde 60 artış gösterdi. Sektör temsilcileri, kredi yerine şirket kampanyalarının ve nakit alımların öne çıktığını belirtiyor.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yıllar önce süt kardeşi Saime Hanım ile 1916 yılında birbirlerine gönderdikleri mektuplar gün yüzüne çıktı. Bu değerli mektuplar, Türk Tarih Kurumu tarafından yayımlanan makalelerde yer aldı ve büyük ilgi uyandırdı.

1 ay önce Güncel

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan feci kazada, el freni boşalan bir safari aracının uçuruma yuvarlanması sonucu bir anne ve 1 yaşındaki kızı hayatını kaybetti. Kaza, dün akşam saat 18.30 sıralarında Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesi'nde meydana geldi.

1 ay önce Güncel

Benzin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 85 kuruşluk bir zam yapılması bekleniyor. Bu zamla birlikte, benzinin litre fiyatı 44 lirayı aşacak. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişimler, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor.

1 ay önce Güncel

Altın fiyatları, son günlerde yatırımcıların dikkatini çeken bir dalgalanma yaşıyor. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 2.661 liradan işlem görüyor. Önceki gün, altının ons fiyatındaki düşüşle paralel olarak, altının gram fiyatı yüzde 0,39 düşüşle 2.648 liradan kapanış yapmıştı.

1 ay önce Güncel

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Bodrum'dan Van'a giden 34 FA 8808 plakalı yolcu otobüsü, Doğanlar Mahallesi mevkisinde şarampole devrildi. Kazada 3'ü ağır olmak üzere 22 kişi yaralandı.

1 ay önce Güncel

Son zamanlarda hızla çoğalan haksız tüketime gelen tepkilerin ardından 65 yaş üstü vatandaşlar için geçerli olan ücretsiz toplu taşıma kartlarına ilişkin önemli tedbirler alınacak.

1 ay önce Güncel

Trafik sigortasından azami prim artış oranları güncelledi. Yenileme yapmak isteyen araç sahipleri araç türüne göre ödeme tutarını araştırıyor. Geçtiğimiz aylara bakıldığında yalnızca temmuz ayında yüzde 3.5 olarak düzenleme yapılmıştı. Eylül ayında ise trafik sigortasında oranlar güncellendi. İşte ödeme tablosu...

1 ay önce Güncel

Açıköğretim Ön Lisans Programları ile Meslek Yüksekokulları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı'nın (2024-DGS) sonuçlarının açıklanmasına çok az bir zaman kaldı. Ancak sonuçlar belli olmasa da tercih süreci yakından araştırılıyor. Peki, DGS tercihleri hangi tarihlerde yapılacak?