• DOLAR 34,26 %0.06
  • EURO 37,64 %0.00
  • ALTIN 2.915,69 %-0.20
  • BİST100 9.109 %0.00
  • BITCOIN 63.344 %2.02
  • ETHERIUM 2.485 %3.2
16°
1 ay önce Güncel

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eski partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik 'sarayın adamı' iddialarına sert tepki gösterdi. İnce, Kılıçdaroğlu'nun böyle bir suçlamanın hedefi olmaması gerektiğini vurguladı.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, gelecek yıl için emlak vergisine esas bina metrekare normal inşaat maliyet bedellerini belirledi.

1 ay önce Güncel

Karpuz ve peynir ikilisini sevenler için beklenmedik bir uyarı geldi. Dr. Hüseyin Sarıkaya'nın yaptığı açıklamaya göre, bu iki besini aynı anda tüketmek, sağlık sorunlarına yol açabiliyor. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ders kitabı dağıtım ihalesi, kamuoyunda çeşitli endişelere ve sorulara neden oldu. 2024-2025 öğretim yılı için İstanbul İli Sancaktepe İlçesi'ndeki tüm okullarda okuyan öğrenciler için yapılacak olan ücretsiz ders kitaplarının dağıtım işi, ihale süreciyle ilgili bazı şüpheleri gündeme getirdi.

1 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Türkiye genelindeki bazı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olarak vatandaşlara sunulacak. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Dilan-Engin Polat davasında, davanın başlamasına günler kala dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Gizli tanık, dava dosyasına üç sayfalık bir itiraf mektubu gönderdi ve önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için önemli bir genelge yayımladı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde oluşan öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla boş derslerin nasıl değerlendirileceği konusunda yeni talimatlar verildi.

1 ay önce Güncel

2024 yılı itibariyle şehir hastanelerine yönelik 531 kişilik personel alımı gerçekleştirilecek. KPSS şartı olmadan yapılacak bu alımlarda temizlik görevlisi, güvenlik personeli, hemşire, sağlıkçı gibi farklı kadrolarda istihdam sağlanacak. İşte başvuru süreci ve şartlar hakkında detaylar...

1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili son durumu değerlendirdi. Bakan Yumaklı, yangının kontrol altına alındığını belirterek, önümüzdeki üç gün boyunca yüksek yangın riski olduğuna dikkat çekti ve tüm kamu kurumlarının alarm durumunda olduğunu vurguladı.

1 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın piyasa katılımcıları anketine göre, 2024 yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 42,95'ten yüzde 43,31'e yükseldi.