• DOLAR 34,29 %-0.05
  • EURO 37,69 %0.02
  • ALTIN 2.887,61 %0.03
  • BİST100 9.045 %0.15
  • BITCOIN 62.350 %-1.34
  • ETHERIUM 2.442 %-0.62
20°
1 ay önce Güncel

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM), her yıl olduğu gibi 2024-2025 eğitim öğretim yılında da öğrencilere burs desteği sağlayacak. Bu burs, ortaöğrenim ve yükseköğrenim gören öğrenciler için 12 ay boyunca kesintisiz olarak verilecek.

1 ay önce Güncel

İstanbul Kağıthane'de, Filistinli iş adamı Abdulkadir Anas'ın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi büyük yankı uyandırdı. Olay, akşam saatlerinde Hamidiye Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilde gerçekleşti. Maskeli saldırganlar, susturucu takılı silahlarla araca ateş açarak Abdulkadir Anas'ı öldürdü, yanında bulunan iş insanı F.M. ve koruma görevlisi E.K.'yi ise yaraladı.

1 ay önce Güncel

CHP, Genel Başkan Özgür Özel'in ayağındaki kırıkla ilgili ortaya atılan silahla vurulma iddialarına açıklama yaptı

1 ay önce Güncel

Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında yürüyüş tarzıyla ilgili soruları yanıtladı ve kollarını neden sallamadığını açıkladı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Armağan Çağlayan’ın sunduğu Sorgusuz Sualsiz programında, yürürken kollarını neden sallamadığı konusuna değindi.

1 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın faiz oranlarına yönelik son düzenlemeleri, bankaların vadeli mevduat hesaplarına sunduğu getirileri de etkiledi. 1 milyon TL'lik mevduat için 30-32 günlük vade sonunda elde edilecek kazançlar bankadan bankaya farklılık gösteriyor. İşte güncel verilere göre, çeşitli bankaların sunduğu faiz oranları ve bu oranlarla vade sonunda elde edilecek kazançlar...

1 ay önce Güncel

Alman otomobil markası Audi, Türkiye'deki kullanıcıları için önemli bir değişiklik yaptı. 26 Eylül 2024 itibarıyla, dünya genelinde kullanılan myAudi uygulamasına Türkiye'den erişim sağlanamayacak.

1 ay önce Güncel

CHP İzmir Milletvekili ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, WhatsApp hesabının kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiğini duyurdu.

1 ay önce Güncel

Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda, İstanbul'a gitmek üzere olan Cezayir uyruklu iki kişi, 2,4 milyon euro (yaklaşık 89,5 milyon TL) beyan edilmemiş parayla yakalandı.

1 ay önce Güncel

Son dakika haberleri..."Suç gelirlerinin aklanması" suçu ile ilgili açılan dava çerçevesinde tutuklu olan fenomen Dilan Polat, serbest bırakıldı. Mahkeme, Polat'ın tutuksuz olarak yargılanmasına karar verdi. Dilan Polat yaklaşık olarak 9 ay tutuklu kaldı. Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Polat karar sonrası cezaevinden çıktı. İşte ilk görüntüler...

1 ay önce Güncel

Birleşik Krallık, Türkiye'deki çam balı üretimine ilgi göstererek, Muğla'ya bir heyet gönderdi. İngiltere'nin önemli gıda şirketlerinden Marks & Spencer ve global paketleme/dağıtım şirketi Valeo Foods, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile çam balı üretimi ve ihracatı hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.