• DOLAR 34,24 %-0.04
  • EURO 37,48 %-0.45
  • ALTIN 2.868,56 %-0.63
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.860 %-0.31
  • ETHERIUM 2.435 %-0.12
23°
1 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, yenilenmiş ürün sektörünün daha da kapsamlı hale getirilmesi ve tüketicilerin daha fazla güvence altın alınması amacıyla gerekli yasal düzenlemeleri uygulamaya koydu.

1 ay önce Güncel

Türkiye Nüfus ve Sağlık Araştırması 2024 Projesi ile toplumun her kesimi değerlendirilerek doğum oranındaki aşağı yönlü grafiğe çözüm sunacak. Ayrıca hükümetin önemli başlıkları arasında olan oranı yükseltmeye yönelik farklı farklı teşvik ve destekler bulunuyor. Ailelere asgari ücret tutarında bakım desteği sağlanması da gündemde yer alıyor.

1 ay önce Güncel

Yatırım piyasasında yeni rekorlar gelirken, borsa ve mevduat yönünde durum iç açıcı değil. Bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü olsa da sene sonunda faizlerde ibrenin tersine döneceği belirtiliyor. Peki faizlerin aşağı çekilmesi gayrimenkul yatırımını nasıl etkiler? Konut alımı yapmak içine doğru zaman ne zaman? İşte merak edilen tüm detaylar...

1 ay önce Güncel

Günümüz ihtiyaçlarına gözetilerek düzenleme yapılacak olan yeni anayasada, vesayetçi anlayış sona erecek, AYM’den dolayı yargı sorunları ortadan kaldırılacak.

1 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Meclis'te ayağında özel bandajla gezdiği anlar gündem olmuştu. Sosyal medya hesabı üzerinden konu hakkında birçok görüş öne sürüldü. Bu açıklamalar arasında "Aslında ayağından vuruldu. Gizliyor" ifadesi oldu. Özel, tüm bu yorumları bitirecek röntgen filmini paylaştı.

1 ay önce Güncel

Yurt dışından alınan ürünler ile ilgili yeni değişiklik uygulamaya geçti. 4458 sayılı Gümrük Kanunu'nun bazı maddelerinin uygulanması konusunda karar çerçevesinde yurt dışı e-ticaret sitelerinden yapılacak hızlı kargo alışveriş limiti, 150 eurodan 30 euroya düşürülmüştü. Yeni çalışmayla AB ülkelerinden ulaşan kargolarda vergi oranı yüzde 30, AB dışındaki ülkelerden ulaşan kargolarda vergi oranı yüzde 60 olarak değiştirildi.

1 ay önce Güncel

Kandilli Rasathanesi, Elazığ ve Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde sarsıntı hissedildiğini açıkları. Kandilli Rasathanesi, Kahramanmaraş'taki depremin 3.1, Elazığ'daki depremin büyüklüğü ise 3.9 olarak duyuruldu.

1 ay önce Güncel

Online ticaret platformları ya da sosyal medya üzerinden ‘ucuza altın’ başlığı kullanan satıcılar için uyarı verildi. Kargo ile kapıya kadar ulaşan yatırımlık altın veya takılarda sorun oluyor. Uzmanlar “Ya düşük ayarlı ya da sahte oluyor. Bu işin bir maliyeti var, bu kadar ucuza altın olmaz” şeklinde ifade ediyor..

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu paylaştı. Son verilere göre Marmara Bölgesi’nde bazı noktalarına yağış uyarısı yapılırken, Bolu, Karabük ve Kastamonu’da kuvvetli sağanak yağış olacağı değerlendirildi. İşte illere göre hava durumu verileri...

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu doğrultusunda, organize sanayi bölgeleri içinde ve dışında açılan özel meslekî ve teknik Anadolu liselerinde öğrenim gören öğrenciler için eğitim ve öğretim desteği verilmesine ilişkin yeni bir tebliğ yayımladı.