• DOLAR 34,24 %0.04
  • EURO 37,61 %0.32
  • ALTIN 2.871,40 %0.06
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.490 %-1.38
  • ETHERIUM 2.382 %-2.93
22°
1 ay önce Güncel

Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar hafta sonuna doğru önemli ölçüde düşecek. Uzmanlar, sıcaklıkların 4 ila 5 derece azalacağını ve iç kesimlerde sağanak yağışların etkili olacağını öngörüyor.

1 ay önce Güncel

Bursa'nın Mudanya ilçesinde tarımsal alanlara izinsiz bir şekilde inşa edilen 122 tiny house için yıkım kararı alındı. Mudanya Belediyesi ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri, izinsiz yapılaşmaya karşı harekete geçti.

1 ay önce Güncel

Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, düşük fiyatlı etlerin güvenilir olmadığını belirtti

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, Türkiye tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. 25 Ağustos'ta yapılacak olan toplantı, Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi dışında ilk kez bir ilçede düzenlenecek. Bu tarihi gelişme, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinlikleri öncesinde gerçekleştirilecek.

1 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "TBMM'de terörü destekleyenler oldukça kanlı eylemler bitmez. DEM'e Hazine yardımı kesilsin. 57 DEM Milletvekilin maaşı ve Hazine yardımı kesilerek şehit ailelerine aktarılmalıdır" dedi.

1 ay önce Güncel

Ankara Kızılay Metro İstasyonu'nda unutulan şüpheli çanta nedeniyle bomba alarmı verildi

1 ay önce Güncel

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'u elemesi halinde, yaklaşık 25 milyon euro gelir elde ederek bu sezon Avrupa kazancını geçen yılın üzerine çıkarmayı hedefliyor

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sıradaki Kabine toplantısının Ahlat'ta yapılacağını duyurdu. Bu karar, Türkiye tarihinde bir ilk olma özelliği taşıyor. 25 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Kabine toplantısı, Bitlis'in Ahlat ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak.

1 ay önce Güncel

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor.

1 ay önce Güncel

Göç İdaresi Başkanlığı, son günlerde gündeme gelen "2,5 milyon Suriyeliye vatandaşlık verildi" iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, söz konusu iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.