• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,65 %0.40
  • ALTIN 2.878,85 %0.32
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 61.488 %-1.54
  • ETHERIUM 2.388 %-2.82
18°
1 ay önce Güncel

Hükümete yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde çalışma saatlerinin yeniden düzenlenmesi gündeme gelecek. Mesai saatlerinde değişiklik yapılmasına yönelik çalışmalar, 25 Ağustos’ta yapılacak olan kabine toplantısında ele alınacak. Özellikle bazı meslek grupları için çalışma saatlerinin azaltılması planlanıyor.

1 ay önce Güncel

Altın piyasası, güne düşüşle başladı ve altının gram fiyatı, sabah saatlerinde 2.731 liradan işlem görüyor. Dün 2.752 lirayı test eden gram altın, bu seviyelerde yoğunlaşan satışların ardından değer kaybetti ve günü önceki kapanışa göre yüzde 0,14 düşüşle 2.735 liradan kapattı.

1 ay önce Güncel

Hafta sonu Ahlat’ta gerçekleştirilecek kabine toplantısında, kamuoyunda büyük merak uyandıran "esnek çalışma" konusunun detaylı bir şekilde ele alınması bekleniyor. İş Kanunu'nda yapılacak değişikliklere yönelik çalışmalar, esnek çalışma modelinin dört farklı formülle masaya yatırılacağını gösteriyor.

1 ay önce Güncel

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret zammı için gözler yıl sonuna çevrildi. Yılbaşında yapılan artışın ardından ara zam yapılmaması, beklentileri artırdı. Peki, asgari ücrete yıl sonunda ne kadar zam yapılacak? Merkez Bankası'nın enflasyon tahminleri ve ekonomistlerin yorumları bu konuda ipuçları veriyor.

1 ay önce Güncel

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlerin ardından benzin grubuna dev indirim geleceği açıklandı. Söz konusu indirimin bu gece yarısından itibaren akaryakıt istasyonlarda tabelalara yansıyacağı değerlendiriliyor. Peki benzin fiyatlarına ne kadar indirim yapılacak? İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Konutta 2 sene uygulamada olan ve geçen ay sonra eren yüzde 25 zam sınırlaması ile bazı ev sahiplerinin almış olduğu kira ücreti piyasa verilerini aşağısında kaldı. Birçok vatandaş olayı çözmek için mahkemeye başvuruda bulundu. Peki kiracılar geçmişe dönük fark ödemeleri mümkün mü? İşte merak edilen tüm detaylar...

1 ay önce Güncel

Çalışan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Asgari ücrete ara zam uygulanmayacağının ilan edilmesiyle birlikte yılbaşında gelecek zam oranı merak ediliyor. Ayrıca, enflasyon verileri de yavaş yavaş kendini gösteriyor. Peki asgari ücrete beklenen zam oranı ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

1 ay önce Güncel

Herhangi bir eğitim almayan uyanıklar diploma sahibi olmanın yollarını arıyor. Hatta adlarına düzenlenmiş sahte diplomaları kiraya verip vurgun yapmak isterken paralarını kaptırınca "Sahte diplomamı göndermediler" diye dolandırıcıları şikayet etti.

1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, işlenmeyen tarım arazileri için düğmeye bastı. Resmi Gazete'de yer alan yeni karar kapsamında, bundan sonra 2 yıl faaliyette bulunulmayan tarım arazileri bakanlık tarafından tarımsal amaçla kiraya verilecek.

1 ay önce Güncel

Lider havayolu şirketlerinden biri olan A Jet, Avrupa'dan Türkiye'ye olan uçuşlara yönelik yeni kampanyasını duyurdu.