• DOLAR 34,22 %-0.03
  • EURO 37,56 %0.18
  • ALTIN 2.874,47 %0.17
  • BİST100 9.114 %-0.20
  • BITCOIN 61.485 %-1.59
  • ETHERIUM 2.392 %-1.52
20°
1 ay önce Güncel

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili yeni uyarılarda bulundu. Katıldığı bir televizyon programında, kentin depreme yeterince hazırlıklı olmadığını vurgulayan Görür, 16 milyonluk nüfusun yüzde 20’sinin ciddi risk altında olduğunu belirtti. İşte Görür'ün dikkat çeken açıklamaları ve İstanbul'un deprem hazırlıklarına yönelik eleştirileri.

1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ile imzalanan mutabakat zaptına dair bazı basın organlarında yer alan bilgilerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Bakanlık kaynakları, mutabakatın esas amacının iki ülkenin egemenliğine, güvenliğine ve bölgesel istikrara tehdit oluşturan terör örgütlerinin etkisiz hale getirilmesi olduğunu vurguladı.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyon oranlarına dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Ağustos ayında enflasyonun yüzde 50’ye yaklaştığını belirten Yılmaz, eylül ayında ise bu oranın yüzde 50’nin altına inmesini beklediklerini söyledi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda, Türkiye'nin ekonomik hedeflerine yönelik önemli mesajlar verdi.

1 ay önce Güncel

Akit yazarı Ali Erkan Kavaklı, öğretmenlerin verimliliğinin ölçülmesi ve maaşlarının buna göre düzenlenmesi gerektiğini savundu. Kavaklı, eğitimde kalitenin artırılması için öğretmen performansının değerlendirileceği bir sistem önerisinde bulundu.

1 ay önce Güncel

Altın piyasasında önemli gelişmeler yaşanıyor. Bugün Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatları dikkat çekiyor. Global altın fiyatları ise önemli bir dönüşüm geçiriyor. Özellikle Jackson Hole Ekonomi Sempozyumu'nun etkileri merakla bekleniyor. İşte güncel altın fiyatları ve piyasadaki son durum.

1 ay önce Güncel

Üsküdar Vaniköy sırtlarında yapılan kaçak villa inşaatı, İstanbul Boğazı'nın koruma altındaki kıyılarına zarar verdiği gerekçesiyle büyük tepki çekti. Sosyal medyada yayımlanan görüntüler, inşaatın izinsiz yapıldığını ortaya koydu.

1 ay önce Güncel

Havayolu firması AJet, Avrupa’dan Türkiye’ye seyahat edecek yolculara özel bir kampanya başlattı. 1 avrodan başlayan bilet fiyatları ile Avrupa'dan Türkiye'ye uygun maliyetle seyahat etmek mümkün hale geliyor.

1 ay önce Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Güzelyurt kentinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 asker şehit oldu, 11 asker ise yaralandı.

1 ay önce Güncel

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü kentte görüldüğü iddia edilen 'Maymun Çiçeği' vakalarının asılsız olduğunu yaptığı açıklamayla duyurdu.

1 ay önce Güncel

Bugün döviz piyasalarında hareketlilik yaşandı. Dolar/TL ve Euro/TL, tarihi zirvelerine ulaştı. İşte detaylar...