• DOLAR 34,22 %-0.03
  • EURO 37,56 %0.20
  • ALTIN 2.878,98 %0.32
  • BİST100 9.144 %0.13
  • BITCOIN 61.000 %-1.69
  • ETHERIUM 2.390 %-1.65
23°
1 ay önce Güncel

Ankara'da Etlik Şehir Hastanesi ve Bilkent Şehir Hastanesi'nde Maymun Çiçeği hastalığına yakalandığı düşünülen kişilerin karantinaya alındığı bildirildi.

1 ay önce Güncel

Dolandırıcılar, cep telefonu faturaları üzerinden vatandaşa tuzak kurarak yeni bir dolandırıcılık yöntemi geliştirdi. Bu yöntemle dolandırıcılar, önce faturayı ödeyip sonra iade alıyor ve vatandaştan ‘yanlışlıkla ödedim’ diyerek para talep ediyor.

1 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, ikinci el teknolojik ürün satışlarına yönelik yeni bir düzenleme getiriyor. Bu düzenleme, tüketici haklarını korumayı ve kayıt dışı satışları engellemeyi hedefliyor.

1 ay önce Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü, 32. dönem POMEM kapsamında yeni polis alımı yapmaya hazırlanıyor. Polis Akademisi Başkanlığı, yeni kahramanların Türk Polis Teşkilatı'na katılacağını duyururken, başvuru sürecine dair ayrıntılar bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Apple Türkiye, popüler bulut depolama servisi iCloud+ paketlerine yüzde 100 oranında zam yaptı. Bu artış sonrasında en düşük paket fiyatı 12,99 TL'den 24,99 TL'ye yükseldi. Kullanıcılar, iCloud+ hizmetiyle daha fazla depolama alanı ve gelişmiş gizlilik özelliklerinden faydalanırken, bu avantajların maliyeti de ciddi şekilde arttı.

1 ay önce Güncel

Diyarbakırlı iş insanı Vahit Karaarslan, son dönemde dikkat çeken özelleştirme ihaleleri ve büyük yatırımlarla gündeme geldi. Karaarslan, Koç Holding'in uzun süredir almaya çalıştığı İstanbul Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıllık işletme hakkını 505 milyon dolar teklifle kazanarak adından söz ettirdi.

1 ay önce Güncel

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen olayda, Bekir Durmaz adlı bir kişi, otomobilde tartıştığı eşi Elif Durmaz'ı bıçaklayarak öldürdü.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) verilerine göre, son iki ayda Kur Korumalı Mevduat'ta (KKM) 14 milyar dolarlık çözülme yaşanırken, buna karşın yabancı para mevduat yalnızca 3,3 milyar dolar arttı. TCMB'nin "Mevduat Tercihleri ve Kur Korumalı Mevduat Gelişmeleri" başlıklı analizinde bu duruma dikkat çekildi.

1 ay önce Güncel

Antalya'da otel fiyatlarının yükselmesi, tatilcileri alternatif konaklama seçeneklerine yönlendirdi. Son dönemde online platformlar üzerinden günlük kiralık ev ilanlarına olan talep artışı dikkat çekiyor. Özellikle lüks tesislerdeki yüksek fiyatları karşılamak istemeyen tatilciler, günlük kiralık evleri tercih ediyor. Bu sayede ev sahipleri, aylık 100 bin lirayı aşan gelirler elde edebiliyor.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, pazartesi günü açıklanacak kamu tasarruf ve tedbir paketiyle kamuda 100 milyar liralık bir tasarruf hedeflendiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı tasarruf tedbirlerinin kapsamı genişletilerek, kamuda ciddi önlemler alınacak.