• DOLAR 34,29 %0.30
  • EURO 37,49 %-0.16
  • ALTIN 2.897,20 %0.27
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 59.503 %-3.23
  • ETHERIUM 2.386 %0.49
20°
1 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram yetkililerinin sonbaharda Türkiye'yi ziyaret edeceğini duyurdu. Bakan Uraloğlu, görüşmenin en önemli gündem maddesinin terör örgütleri olacağını belirtti. Özellikle PKK'yı terör örgütü olarak tanıyan Instagram'ın, YPG ve FETÖ'yü aynı şekilde tanımaması üzerinde durulacak.

1 ay önce Güncel

Aicoor Bilgi Teknolojileri, yapay zeka destekli Transleyt Projesi ile 30 dilde çapraz çeviri yapabilen yerli bir çeviri platformu geliştirdi

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara ve çevresindeki iller için önemli bir hava durumu uyarısında bulundu. Yapılan tahminlere göre, akşam saatlerine kadar bölgedeki bazı illerde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı özel okulların kitap ve kırtasiye fiyatlarını fahiş şekilde artırdığına dair şikayetler üzerine inceleme başlattı

1 ay önce Güncel

YÖK, üniversiteye kaydını yaptıramayan adaylara mazeret kayıt hakkı tanındığını açıkladı

1 ay önce Güncel

Yargıtay, düğünlerde takılan ziynet eşyalarının kime ait olacağına dair önemli bir karar aldı. Artık düğünlerde takılan altın ve diğer ziynet eşyalarının paylaşımı konusunda yeni bir yaklaşım benimsenmiş durumda. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir davada verdiği kararla, düğün sırasında kime takıldığına göre ziynet eşyalarının paylaşımına hükmetti.

1 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, son dönemde dünya genelinde endişe yaratan Maymun Çiçeği (Mpox) virüsü hakkında açıklamalarda bulundu. Memişoğlu, Türkiye'de şu ana kadar tanısı konulmuş bir vakaya rastlanmadığını belirterek, "İnşallah da olmaz ama olursa da üstesinden geleceğimizi bilmenizi istiyorum," dedi.

1 ay önce Güncel

Bingöl Üniversitesi'nde şube müdürlüğü için yapılan görevde yükselme sınavında, yazılı sınavda 90'ın üzerinde puan alan adayların sözlü mülakatta elenmesi ve 63 puan alan bir adayın sınavı kazanması büyük tartışmalara neden oldu.

1 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, karkas et fiyatlarında yaşanan düşüşü tüketiciye yansıtmayan kasaplara yönelik denetimlere başladı.

1 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na entegre olacak Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın tamamlanmasıyla, Ankara-Kayseri arasındaki seyahat süresinin mevcut 7 saatten 1 saat 45 dakikaya ineceğini duyurdu. Proje, 2028 yılının ilk yarısında tamamlanarak hizmete girecek.