• DOLAR 34,29 %0.35
  • EURO 37,51 %-0.06
  • ALTIN 2.928,70 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.850 %3.89
  • ETHERIUM 2.463 %3.97
21°
1 ay önce Güncel

Adil Öksüz'ün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kaçmasına yardım eden Cihat Yıldız, İstanbul Beylikdüzü'nde yakalandı. Cihat Yıldız ve diğer iki şüpheli, polis tarafından yapılan bir operasyonda tutuklandı.

1 ay önce Güncel

Altın piyasası, haftaya yatay bir seyirle başlarken, özellikle gram altın fiyatındaki artış yatırımcıların dikkatini çekiyor. Dolar/TL kuru ve ons altındaki hareketler, altın fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Peki, 26 Ağustos 2024 itibarıyla çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları ne durumda? İşte güncel fiyatlar...

1 ay önce Güncel

Türkiye genelinde akaryakıt fiyatları, Brent petrol ve döviz kurlarındaki değişimler ile vergi artışlarına bağlı olarak sürekli güncellenmeye devam ediyor. 26 Ağustos 2024 Pazartesi itibarıyla benzin, motorin ve LPG fiyatlarında değişiklikler merak konusu. Peki, bugünkü fiyatlar ne durumda?

1 ay önce Güncel

on gelişmelere göre, gram altın ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimi mesajları öncesi rekor seviyelere yükseldi, ancak yeni haftaya temkinli bir başlangıç yaptı.

1 ay önce Güncel

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 18 yaşındaki Eylem Sevilen'in tartıştığı babası Murat Sevilen tarafından boğularak öldürüldüğü bildirildi. Olay, Gönen'in Karşıyaka Mahallesi'ndeki evlerinde meydana geldi. Murat Sevilen'in psikolojik sorunları olduğu iddia ediliyor ve tartışma sonucunda kızı Eylem'i öldürdükten sonra evden kaçtı.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Ağustos için hava durumu uyarısında bulundu ve birçok kentte gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

1 ay önce Güncel

Son dönemde Türkiye'de ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında sahte imza kullanımıyla ilgili ciddi bir artış gözlemleniyor. "Sahte tahliye taahhütnamesi" uygulaması, özellikle yaz tatilinde olan kiracıların mağduriyetine yol açıyor. Ev sahipleri, kiracıların imzasını taklit ederek tahliye davası açabiliyor ve bu durum, itiraz süresi olan 7 gün içinde fark edilmezse kiracılar evden çıkmak zorunda kalabiliyor.

1 ay önce Güncel

İstanbul'da elebaşılığını Kani Derici ve Ferit Bilmez'in yaptığı iki ayrı organize suç örgütüne yönelik "Kuyu-20" kod adlı geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu operasyon, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütüldü.

1 ay önce Güncel

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Türkiye'nin yıl sonu büyüme tahminiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aran, Türkiye ekonomisinin dengeye ulaşması için fiyat istikrarının sağlanması ve enflasyonun düşürülmesi gerektiğini vurguladı. Kasım ayında faiz indiriminin başlayabileceğini belirten Aran, 2025'te enflasyonun yüzde 20 civarına düşmesini öngörüyor. Bu yılın sonunda büyümenin yüzde 3,5 olarak gerçekleşeceğini ifade etti.

1 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yaptığı nüfus projeksiyonlarına göre, Türkiye'nin nüfusu 2023-2030 yılları arasında 2,8 milyon kişi artarak 88 milyon 188 bin 221'e ulaşacak. Ancak, bu büyümeye rağmen bazı illerde nüfus düşüşü yaşanacak.