• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.500 %-0.75
  • ETHERIUM 2.444 %-0.66
20°
1 ay önce Güncel

Kamuda işsizlere yönelik yeni bir programla, katılımcılar haftada 3 gün kamu kurumlarında çalışacak ve günlük 566 TL harçlık alacak

1 ay önce Güncel

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, olası bir Marmara depreminin İstanbul'u ve Tekirdağ'ı ciddi şekilde etkileyebileceğini, İstanbul'da en riskli ilçelerin Avrupa Yakası'nda yer aldığını belirtti

1 ay önce Güncel

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emeklilik sisteminde yapılması planlanan güncellemeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Güler, Türkiye'de 2 çalışana karşılık 1 emekli bulunduğunu belirterek, daha dengeli ve sürdürülebilir bir emeklilik sisteminin inşa edilmesi gerektiğini vurguladı.

1 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), son günlerde artan sahte burs mesajları nedeniyle üniversite öğrencilerini uyardı. Yapılan açıklamada, dolandırıcıların, YÖK gibi resmi kurumların isimlerini kullanarak sosyal medya ve SMS yoluyla öğrencilere ulaşıp, burs vaadiyle onları kandırmaya çalıştıkları belirtildi.

1 ay önce Güncel

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, 55 yaşındaki Murat Dürüst, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Dürüst'ü (53) sokak ortasında vahşice katletti.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yaz aylarının sona ermesiyle birlikte ülkenin kuzeydoğu kesimlerinde ve Marmara Bölgesi'nde etkili olacak gök gürültülü sağanak yağışlar için 9 ilde sarı kod uyarısı yaptı. Özellikle İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli'de kuvvetli yağışların beklendiği belirtildi.

1 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın bomba uzmanları Bahar Akyol ve Nurbahar Karadağlı'yı Irak'ın Hakurk bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirdi. Teröristlerin, el yapımı patlayıcı (EYP) hazırlıkları esnasında öldürüldüğü bildirildi.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak "Bugün dünden daha güçlüyüz; inşallah yarın çok daha güçlü olacağız. Bizimle aynı ideale gönül vermiş dost ve kardeşlerimizle birlikte herkesin adaletle temsil edildiği bir küresel nizamı mutlaka tesis edeceğiz" dedi.

1 ay önce Güncel

Dolar/TL, güne yatay bir başlangıç yaptı ve saat 09.55 itibarıyla 34,0700 seviyesinden işlem görüyor. Dün dar bantta hareket eden dolar/TL, günü 34,0744 seviyesinden tamamladı.

1 ay önce Güncel

Antalya’da 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı için okul servis ücretlerinde değişiklik yapıldı. Yapılan zamla birlikte servis ücretleri, geçtiğimiz yıla göre ortalama yüzde 30-35 oranında arttı. İşte devlet ve özel okul servisleri için yeni ücret tarifesi...