• DOLAR 34,22 %0.21
  • EURO 37,11 %-0.02
  • ALTIN 2.962,77 %0.29
  • BİST100 9.002 %0.52
  • BITCOIN 67.270 %-0.9
  • ETHERIUM 2.602 %-0.91
6°
1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik olarak 19 ilde gerçekleştirilen "Kıskaç-26" operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Serbest piyasada döviz kurları, yeni güne yatay bir seyirle başladı. Dolar ve avro açılış fiyatları, bir önceki güne göre hafif değişiklikler gösterdi.

1 ay önce Güncel

Araç sahipleri için en önemli güvencelerden olan kasko ve trafik sigortası fiyatları dikkatle takip ediliyor. Kaskoda bu yıl fiyatların geçen yıla göre düştüğü, Eylül ayında devam eden kampanyalarla birlikte yüzde 15-25 arası indirimlerin olduğu belirtiliyor. Ancak kasko fiyatlarının Eylül sonrası yeniden artış göstereceği bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Son dönemde art arda yapılan ÖTV zamlarının ardından akaryakıt fiyatlarında önemli bir gelişme yaşandı. 5 Eylül 2024 itibarıyla benzine ciddi bir indirim bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Philip Morris (PM) sigara grubuna yeni bir zam geldi. Yapılan zamla birlikte gruptaki sigaraların fiyatları artış gösterdi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, zam haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin kongre süreci kapsamında Anadolu'da yoğun bir tura çıkmaya hazırlanıyor. AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısında alınan kararlarla, il, ilçe ve belde kongrelerinin 2024 yılı Ekim ayında başlayıp 2025 yılı Mart ayına kadar devam edeceği belirtildi. Erdoğan, kurmaylarına "Sahaya inin, çok çalışın. Partimize katkı sunacak iyi insanlar bulun" talimatını verdi.

1 ay önce Güncel

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’de turizmi daha sürdürülebilir hale getirmek amacıyla her şey dahil konseptinden kademeli olarak uzaklaşıyor. Yeni dönemde gastronomi, kültür ve sağlık turizmi ön plana çıkarılacak. Bakanlık, sezon başında başlattığı gece müzeciliği uygulamasıyla turistleri otellerden çıkarıp, şehir yaşamıyla buluşturmayı hedefledi. Her şey dahil sisteminin israfı artırdığına ve bu durumun ülkenin sıfır atık politikasıyla çeliştiğine dikkat çekildi.

1 ay önce Güncel

Kars'ta bir ilkokul müdürünün aracına silahlı saldırı düzenleyen şüpheli ve ona yardım eden üç kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Güncel

Gazeteci Murat Ağırel’i ölümle tehdit eden kişiler, İzmir'de gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, gözaltına alınan şahıslardan O.Ö.’nün 12, Y.K.’nın ise 2 ayrı suçtan kaydının olduğu belirtildi.

1 ay önce Güncel

Bolu'da meydana gelen üzücü bir olayda, bir asker silahıyla kendini vurarak hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Bolu F Tipi Kapalı Cezaevi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kule nöbeti tutan A.Ç., görevdeyken silahıyla kendini vurdu.