• DOLAR 34,28 %0.46
  • EURO 37,20 %0.35
  • ALTIN 2.981,43 %0.92
  • BİST100 9.061 %0.65
  • BITCOIN 67.601 %0.9
  • ETHERIUM 2.627 %-0.01
8°
1 ay önce Güncel

Küresel piyasalarda yaz dönemi sona ererken, Bitcoin’in eylül ayındaki performansına dair belirsizlikler devam ediyor

1 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir Körfezi'ndeki kirlilik sorununa dair önemli açıklamalarda bulundu. İzmir Körfezi'nin çevre felaketi yaşadığını belirten Bakan Kurum, ekosistemin durma noktasına geldiğini ve Körfez’in "ölmekte" olduğunu ifade etti.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da 15 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, jandarma tutanağında ortaya çıkan 12 dakikalık sürenin sırrı araştırılıyor.

1 ay önce Güncel

İŞKUR, işsizliği azaltmak ve dezavantajlı grupların istihdamını artırmak amacıyla çeşitli eğitimler ve iş deneyimleri sunan İşgücü Uyum Programı'nı başlattı

1 ay önce Güncel

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçilerinin ücretleri ve vergi yükü konusundaki sorunlara dikkat çekti. Atalay, 12 aylık çalışma sonucu elde edilen gelirin yaklaşık 1,5 ayının vergiye gittiğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Orta Vadeli Program’ın açıklanmasının ardından Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi düşüş yaşarken, altının ons fiyatı ve petrol fiyatları uluslararası piyasalarda yükseldi

1 ay önce Güncel

Peugeot Türkiye, eylül ayı boyunca geçerli olacak yeni kampanyasını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Kasım ayından itibaren Schengen bölgesine girişlerde önemli değişiklikler uygulanmaya başlayacak. Avrupa Birliği'nin (AB) yeni Elektronik Giriş/Çıkış Sistemi (EES), sınır geçişlerinde mevcut prosedürleri köklü bir şekilde değiştirecek.

1 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi (AYM), sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeleri içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanunun bazı hükümlerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle açılan davada ilk incelemesini tamamladı. Yüksek Mahkeme, davanın esastan görüşülmesine daha sonra belirlenecek bir günde karar verdi.

1 ay önce Güncel

Temmuz maaşlarını alamayan usta öğreticilere Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Yaz boyunca birçok ilde halk eğitim merkezlerinde görev alan usta öğreticilerin maaşları yatırılmadı. Pek çok usta öğretici, bu durumun nedenini ve maaşlarının ne zaman ödeneceğini merak ediyordu. İşte detaylar...