• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.347 %2.01
  • ETHERIUM 2.649 %0.25
5°
1 ay önce Güncel

Son dönemde sigara fiyatlarına gelen zamlar, tiryakilerin cebini yakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Philip Morris (PM) ve JTI sigara gruplarının fiyat listelerini güncellemesinin ardından, British American Tobacco (BAT) grubu da zam yaptığını açıkladı. Yapılan son zamlarla birlikte en pahalı sigara 89 TL'ye, en ucuz sigara ise 68 TL'ye yükseldi.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kararlara göre, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına önemli atamalar yapıldı ve bazı görev değişiklikleri gerçekleştirildi. İşte atama kararlarının detayları...

1 ay önce Güncel

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu "B+"dan "BB-"ye yükseltti ve görünümünü pozitif olarak korudu. Bu kararla birlikte Fitch, Türkiye'nin kredi notunu üst üste iki kez artırmış oldu.

1 ay önce Güncel

Emekli maaşı promosyon kampanyaları, 2024 yılı Eylül ayında da emekliler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL'ye çıkarılmasının ardından bankalar, emekli müşterilerini memnun etmek için promosyon tekliflerini güncelledi. Birçok banka, rekabeti artırmak ve müşteri kaybını önlemek için yüksek promosyon ödemeleri sunuyor. İşte, 2024 Eylül ayında en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar ve sundukları fırsatlar...

1 ay önce Güncel

Elazığ'da Hankendi Ortaokulu'nda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yapan 28 yaşındaki Nurullah Kaya, soluk borusuna yiyecek kaçması sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, yumurtalar üzerindeki numaraların ilaç kullanımına işaret ettiği yönündeki iddialara açıklık getirdi. Yapılan açıklamada, yumurtaların üzerinde bulunan "2", "3" ya da "4" ile başlayan numaraların, tavuğun yetiştirilme metodunu gösterdiği ve bu numaraların ilaçlı yumurtalara işaret etmediği belirtildi.

1 ay önce Güncel

Sigara fiyatlarına yapılan zamlar hız kesmeden devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, JTI grubunun ardından BAT (British American Tobacco) grubunun da sigara fiyatlarına zam yaptığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hindistan-Almanya seferini gerçekleştiren Vistara Hava Yolları'na ait yolcu uçağının Erzurum Havalimanı'na zorunlu iniş yapmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, uçakta bulunan "bomba" notu sebebiyle alınan tedbirleri ve devam eden arama işlemlerini duyurdu.

1 ay önce Güncel

Yeniden Refah Partisi'nden Sivas'ın Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Ali Aydemir ve belediye meclis üyeleri, bağımsız olarak devam edecekleri hizmet öncesi istifa etti

1 ay önce Güncel

CHP'nin Ankara'da düzenlenen tüzük kurultayında, milletvekilliği için üç dönem kuralı ve önseçim yöntemleri gibi değişikliklerin tartışıldığı ve bazı delegelerin itiraz ettiği tüzük değişiklik taslağı görüşüldü