• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.247 %0.04
  • ETHERIUM 2.644 %0.15
7°
1 ay önce Güncel

Diyarbakır'ın Eğertutmaz Deresi kenarında cesedi bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşti. Gözaltına alınan bir şüpheli, cinayetle ilgili ilk itirafı yaparak olayın detaylarını paylaştı. Zanlı, ifadesinde, "Muhtar cesedi çuval içinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dedi.

1 ay önce Güncel

Yayın hayatına devam eden popüler bilgi yarışması programı Kim Milyoner Olmak İster, sunucu değişikliği ve Kurtlar Vadisi sorusuyla gündeme geldi. Uzun yıllardır programı sunan Kenan İmirzalıoğlu, yeni yayın döneminde yerini ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'ya bıraktı.

1 ay önce Güncel

Türkiye'de enflasyon ve bireysel borçların artışı nedeniyle kredi kartı limitlerinin belirlenmesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) verilerinin kullanılacağı yeni bir düzenleme getirildi. Bu adım, kredi kartı limitlerinin gelirle daha uyumlu hale getirilmesini ve bireylerin borçlanma kapasitelerinin sınırlanmasını hedefliyor.

1 ay önce Güncel

Yunanistan, aşırı turizm nedeniyle popüler tatil bölgelerinde yeni vergi düzenlemeleri yapma kararı aldı. Türkiye'deki Bodrum ve Çeşme gibi yüksek fiyatlı tatil lokasyonlarından kaçış olarak tercih edilen Yunan adaları, bu yeni önlemlerle değişikliğe uğrayacak.

1 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, ağustos ayında yatırım araçlarının performansı netleşti. Külçe altın, hem üretici fiyat endeksi (ÜFE) hem de tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde en yüksek reel getiriyi sağlayarak yatırımcıların yüzünü güldürdü.

1 ay önce Güncel

Dolar/TL, yeni haftaya yükselişle başlayarak 34,0440 seviyesinden işlem görüyor. Geçen hafta cuma günü yükseliş eğilimi gösteren dolar/TL, günü yüzde 0,1 artışla 33,9851 seviyesinde kapatmıştı. Bugün de artış trendini sürdüren dolar, saat 10.25 itibarıyla yüzde 0,2 yükselerek 34,0440'tan işlem görmeye devam ediyor.

1 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın şehit olduğunu açıkladı. MSB tarafından yapılan açıklamada, Ayar'ın 9 Eylül 2024 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta ağır yaralandığı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü belirtildi.

1 ay önce Güncel

TÜİK'in ağustos verilerine göre, külçe altın hem Yİ-ÜFE hem de TÜFE ile en yüksek reel getiriyi sağlarken, BIST 100 endeksi en fazla kaybettiren yatırım aracı oldu

1 ay önce Güncel

Hindistan'ın Bihar eyaletinde yaşanan bir olay, tıbbi ihmal iddialarını gündeme getirdi. YouTube videosu izleyerek safra kesesi ameliyatı yaptığı öne sürülen doktorun, 15 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden olduğu iddia edildi.

1 ay önce Güncel

Altının gram fiyatı, haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Geçtiğimiz cuma günü, altının ons fiyatındaki satış ağırlıklı seyre paralel olarak gerileyen altının gramı, günü %0,6 düşüşle 2.729 liradan kapatmıştı. Bugün ise sabah saatlerinde altının gramı, önceki kapanışa göre %0,1 azalışla 2.726 lira seviyesinde işlem görüyor.