• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.247 %0.04
  • ETHERIUM 2.644 %0.15
7°
1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın otopsi raporuna ilişkin savcılık tutanağı ortaya çıktı. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir aile tartışması, kontrolden çıkarak büyük maddi hasarla sonuçlandı. Oğullarının emanet aldığı araçla kaza yapmasının ardından başlayan tartışmada, kadın otomobili taş ve sopayla parçalarken, kocası öfkelenip yaşadıkları iki katlı evi ateşe verdi.

1 ay önce Güncel

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı davada, 4 tutuklu sanığın tahliyesine itiraz edilmiş, ancak bu itiraz Anadolu 11. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi.

1 ay önce Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, öğretmen ve öğrencilere yönelik toplu taşımada indirim kararı aldı.

1 ay önce Güncel

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında astsubay Ömer Kaygusuz hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde Erdek Caddesi Asit Kavşağı mevkisinde gerçekleşen kazada, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda motosikletin kontrolden çıkarak bir yolcu otobüsünün altına girdiği belirtildi.

1 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesiyle ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Narin Güran’ın canice öldürülmesinin büyük bir üzüntü yarattığını ifade etti.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır’da 19 gün kaybolduktan sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. İlk ifadeler ortaya çıktı ve bu ifadeler, olayın karmaşıklığını gözler önüne serdi.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu yıl 20 bin öğretmen ataması yapacaklarını ve mülakat sisteminin etkisini yüzde 50'ye düşürdüklerini, mülakatın kaldırılmasını isteyenlerin davasının ise devam ettiğini belirtti

1 ay önce Güncel

Finansal analist İslam Memiş, TV100'deki köşe yazısında bu hafta piyasaların durumuna dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Altın, döviz ve borsa üzerine öngörülerini paylaşan Memiş, yatırımcılara dikkat edilmesi gereken tarihleri ve bant aralıklarını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Hindistan'ın Bihar eyaletinde yaşanan skandal, hijyen ve sağlık kurallarını bir kez daha gündeme getirdi. İddiaya göre, hastanede sahte bir doktor tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonucunda 15 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.