• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.675 %0.63
  • ETHERIUM 2.711 %2.53
7°
1 ay önce Güncel

Ayçiçek yağına yapılan zamlar son bir ayda hız kesmedi. Bir ay içinde iki kez zam gelen ürünün en ucuz 5 litrelik fiyatı 20 TL artarak raflarda yerini aldı. Sektör temsilcileri, iç pazarda ayçiçek yağı fiyatlarının, uluslararası piyasanın %25 üzerinde olduğunu belirtti. Türkiye'de ayçiçek yağı ton başına 43 bin TL'ye (1.250 dolar) yükseldi.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da yaşanan Narin Güran cinayeti soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Cinayetle ilgili olarak 2 Eylül'de tutuklanan mahalle muhtarı ve Narin'in amcası Salim Güran'ın avukatı Seda Toğrul, davadan çekildiğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Ankara'da simit fiyatlarına yeniden zam yapıldı. Yeni düzenlemeyle birlikte bir simidin fiyatı yüzde 50 oranında artarak 15 TL'ye yükseldi. Bu zam kararı, başkentteki simitçiler ve esnaf arasında tartışmalara neden oldu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen atamasıyla ilgili Danıştay'da devam eden dava sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Kabine toplantısı sonrasında gazetecilere konuşan Bakan Tekin, atamayla ilgili iptal ya da yürütmeyi durdurma davasının Danıştay'da devam ettiğini belirtti.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma sürerken, savcılık tarafından Narin'in 2009 yılında hayatını kaybeden ablası Tülin Güran’ın ölümüne dair de soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Tülin Güran, 2009'da Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmişti.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni anayasa çağrısını yinelemesinin ardından, Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Kadir Özkaya ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, sivil anayasa ihtiyacına dikkat çeken Erdoğan, “Sivil anayasa ihtiyaçtan öte bir zorunluluktur” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından gerçekleşen görüşme, kamuoyunda dikkat çekti.

1 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüpheliden biri olan Nevzat Bahtiyar, jandarmadaki işlemlerinin ardından suçunu itiraf etti. Bahtiyar, Narin Güran'ın cesedini dereye gizlediğini kabul etti.

1 ay önce Güncel

8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne dair soruşturma kapsamında amcasının babası olabileceği iddiaları üzerine yapılan DNA testleri sonuçlandı. DNA sonuçlarında biyolojik ailesi değişmedi.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başarılı bir anjiyo operasyonu geçirdi. Operasyon sırasında Yıldırım’a 4 stent takıldı.