• DOLAR 34,25 %0.06
  • EURO 37,21 %-0.04
  • ALTIN 3.008,72 %0.44
  • BİST100 8.782 %-0.14
  • BITCOIN 68.200 %0.02
  • ETHERIUM 2.715 %2.62
11°
1 ay önce Güncel

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte İstanbul'da kar yağışı beklentisi gündeme geldi. Meteoroloji uzmanı Dr. Güven Özdemir, İstanbul'a kar yağışının ne zaman gerçekleşeceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

EYT kapsamında emekli olup çalışmaya devam edenlerin, prim ödemelerinin yanlış kodla bildirilmesi durumunda emekli maaşlarının SGK tarafından kesilebileceği uyarısı yapıldı

1 ay önce Güncel

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesi ve terör suçları için idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini belirtti. Destici, bu iki suçun caydırıcılığı ve adaletin tam tecellisi için idam cezasının şart olduğunu diel getirdi.

1 ay önce Güncel

Konut sektöründe yaşanan fiyat düşüşleri ve kiralardaki artış, yatırımın geri dönüş süresini kısaltıyor. Uzmanlara göre, konut piyasasındaki durgunluk ve fiyatlardaki gerileme, amortisman süresinin Haziran 2021'den sonra en kısa seviyeye, 13 yıla düşmesine yol açtı.

1 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, emeklilik işlemlerinde dikkat edilmemesi durumunda emeklilik süresinin 11 yıl 1 ay 10 gün uzayabileceğini belirtti

1 ay önce Güncel

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan olayda, aile hekimi Dr. Can Cevher Gürler, Seracettin D. tarafından elektrikli çaydanlıkla darbedilerek ağır yaralandı. Saldırının, Seracettin D.'nin eşine işe giriş raporu almak için aile sağlığı merkezine gelmesi ve doktorun, kişisel kaydı olmadığı için sadece durum bildirir rapor verebileceğini söylemesi üzerine çıkan tartışma sonrasında meydana geldiği öğrenildi.

1 ay önce Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada yayılan uygunsuz görüntülerde yer alan üniformalı kişinin Polis Memuru M.A. olduğunu tespit etti. Görüntülerin kamuoyunda tepki yaratmasının ardından hızlı bir şekilde harekete geçen EGM, M.A.'nın açığa alındığını ve hakkında idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

2025 Ocak'ta memurlar ve emeklilere yüzde 6 zam yapılacak, enflasyon farkıyla bu oran yüzde 10.71'e kadar çıkabilecek

1 ay önce Güncel

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'nin madalya beklentileri düşük kalırken, milli atıcı Yusuf Dikeç'in karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde kazandığı gümüş madalya, ülkenin gurur kaynağı oldu. Gümüş madalyasıyla 300 cumhuriyet altını (yaklaşık 5.600.000 TL) para ödülüne hak kazanan Dikeç, Paris Olimpiyatları'na damgasını vurdu.

1 ay önce Güncel

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, devletin başmüfettişine hakaret ettiği ve onu hedef gösterdiği iddialarıyla Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma altına alındı. İddialara göre Başkan Arı, başmüfettişe yönelik sert ifadeler kullanarak onu hedef gösterdi.