• DOLAR 34,30 %0.04
  • EURO 37,11 %0.21
  • ALTIN 3.009,19 %-0.67
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 68.400 %2.01
  • ETHERIUM 2.540 %2.79
16°
1 ay önce Güncel

Okul servislerinin eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte yollara çıkması, bazı güvenlik açıklarını da gün yüzüne çıkardı. Yapılan denetimlerde, servislerde öğrenci güvenliğini tehlikeye atan çeşitli eksiklikler tespit edildi. En dikkat çeken ihlaller arasında, fazla öğrenci almak amacıyla servis araçlarına ekstra koltuk eklenmesi, kayıtsız sürücülerin direksiyon başında olması ve araçların yeterli bakımdan geçmemesi yer alıyor.

1 ay önce Güncel

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyon kampanyalarına karşı harekete geçildiğini açıkladı. Özdemir, bu tür dezenformasyon çabalarının tespit edildiğini ve gerekli bilgilerin İçişleri Bakanlığı ile paylaşıldığını belirtti.

1 ay önce Güncel

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde, Suriye tarafından geldiği iddia edilen bir yorgun mermi nedeniyle bir vatandaş hayatını kaybetti.

1 ay önce Güncel

Narin Güran cinayetinde önemli bir gelişme yaşandı. Adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 9'u hakkında tutuklama talebinde bulunuldu.

1 ay önce Güncel

Mersin'in Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenler için yeni bir promosyon anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, Akbank ile yapılan sözleşmeyle öğretmenlere 3 yıl için toplam 58 bin 200 TL ödeme yapılacak.

1 ay önce Güncel

Konya'da yaklaşık 4 aydır kayıp olan ve dün cesedi gömülü olarak bulunan 35 yaşındaki Ç.E.'yi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 Afgan uyruklu zanlı tutuklandı.

1 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Eylül ayı Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Orta Vadeli Program (OVP) ve yeni İşgücü Uyum Programı (İUP) hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Bornova'da gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma töreninde önemli mesajlar verdi. Özel, "Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz, bayrağı da göndere çekiyoruz" diyerek, inanç, etnik köken veya doğum yerine göre kimseyi ayırmadıklarını vurguladı. İzmir'de 18 farklı açılışın yapılacağını belirten Özel, sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkardı ve CHP'nin halkın yanında olduğunu dile getirdi.

1 ay önce Güncel

Bolu Valiliği, Dörtdivan İlçe Jandarma Komutanlığı'na yapılan bir ziyaret sırasında Kaymakamın makam aracına yönelik güvenlik kontrolüyle ilgili basında çıkan iddialara açıklık getirdi. İddialarda, Jandarma Komutanı'nın görevden alındığı öne sürülüyordu. Valilik, kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu 23-25 Temmuz tarihleri arasında İlçe Jandarma Komutanlığı'na giriş yapan 26 aracın kontrol edilmediği, ancak sadece Kaymakamın makam aracının bekletilerek kontrole tabi tutulduğunun tespit edildiği

1 ay önce Güncel

Gazeteci Erdem Atay’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının sahte olduğunu öne sürmesi üzerine, İBB Teyit ve İmamoğlu'nun danışmanı, diplomanın geçerliliğini ve yüksek lisans belgesini kamuoyuna sundu.