Güncel

Tacizle suçlanan okul müdürüne 4 taksitle para cezası

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kadını mesaj yoluyla taciz ettiği iddiasıyla yargılanan okul müdürü İrfan S.'ye 2 bin 240 lira para cezası verildi ve bu cezanın 4 taksitte ödenmesine karar verildi.

Abone Ol

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kadını mesaj yoluyla taciz ettiği iddiasıyla yargılanan okul müdürü İrfan S.'ye 2 bin 240 lira para cezası verildi ve bu cezanın 4 taksitte ödenmesine karar verildi. Taciz mağduru K.E., okul müdürünün kendisine gönderdiği mesajlar nedeniyle geçen yıl şikayette bulunmuştu. Mahkeme, müdürün "haberleşme araçlarıyla taciz" suçunu işlediğini belirterek 135 günlük adli para cezası verdi. Ancak, İrfan S.'nin sabıka kaydı bulunmadığı için ceza 112 güne düşürüldü.

K.E., verilen cezanın yetersiz olduğunu belirterek sürecin kendisi ve ailesi için zorlayıcı olduğunu, müdürün daha ağır bir ceza almasını beklediğini ifade etti. Taciz olayının ardından yaşadığı psikolojik yıpranma ve olayın sürekli gündemde kalmasının kendisini ve ailesini üzdüğünü dile getiren K.E., eğitimcilerin bu tür davranışlardan uzak durması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, İrfan S.'nin geçmişte de benzer iddialarla karşı karşıya kaldığını söyledi.