İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olay, tüm Türkiye’yi şoke etti. Bostanlı balıkçı barınağında bir teknede genç bir kadına ait ceset, derin dondurucuda bulundu. Olayın şüphelileri arasında yer alan tekne sahibi ve diğer iki kişi gözaltına alındı.

Memurlara her ay maaşa ek ikramiye! İşte tutarı ve yatacağı tarih Memurlara her ay maaşa ek ikramiye! İşte tutarı ve yatacağı tarih

Polis ekipleri, 6 Ağustos Salı günü akşam saatlerinde Bostanlı balıkçı barınağındaki bir tekneden kötü kokular geldiğine dair ihbar aldı. İhbar üzerine teknede yapılan incelemede, derin dondurucunun içinde 24 yaşındaki H.T.E.'ye ait olduğu belirlenen kadın cesedi bulundu. Cinayeti gizlemek amacıyla şüphelilerin tekneye çuvallarla buz taşıdığı öğrenildi.

Olayla ilgili olarak tekne sahibi Ş.A., Ş.A.'nın eşi ve teknede çalışan bir kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri alınırken, olayın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı soruşturma devam ediyor. İlk bulgular, cesedin kokmaması için buz kullanılarak gizlenmeye çalışıldığını ortaya koydu.