Güncel

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Türk Milletine Yapılan Bir Hakaretti

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hakem seminerinde dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun ve Türk halkının namusu bize emanet diyerek, "Kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik bu ülkeye. Sadece size olan bir hakaret değil bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) yaz seminerinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"TÜRK MİLLETİNE YAPILAN BİR HAKARETTİ"

Özellikle hakemlere yönelik önemli değerlendirmeler yapan Hacıosmanoğlu, "Kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik bu ülkeye. Sadece size olan bir hakaret değil bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum” şeklinde konuştu. Bu açıklamaları sonrası hakemler tarafından tebrik alışkına tutulan Hacıosmanoğlu, sözlerine şunları ekled,:


"OLMAZ DENENİ YAPTIK"

“Ben de sizin gibi sokaktan geliyorum. Zor bir seçim oldu. Olmaz deneni yaptık. Tek istediğimiz şey var. Adil olmak. Elbette ki bunu siz sahada sağlayacaksınız ama irade çok önemli. O irade bizde var. Kimsenin müdahale etmesi söz konusu değil. Ben direkt Allah’a bağlıyım. Halil Umut Meler Ankara’da yumruk yedi. TFF’nin başında durup hakemlere sahip çıkamazsanız, elbette böyle olur. Biz hakemlerin arkasında dağ gibi duracağız.”


"ONLAR ARTIK İSTEDİĞİ GİBİ KONUŞACAK"

Ayrıca, Türk futbolunun ve Türk halkının namusu bize emanet oldupunu dile getiren Hacıosmanoğlu, “Başkanların PFDK’ye sevk edilmesini yasakladım. Onlar artık istediği gibi konuşacak. Ben bu sözü size güvenerek verdim. Hakem zammını yüzde 50 değil yüzde 75 olarak güncelledik. İnsani hata olacak. Onu kabul ediyoruz ama VAR’daki arkadaşımızın insani hata yapmasını kabul etmiyorum” açıklamasında bulundu.