Konut başvuruları başladı

TOKİ, Çorum Merkez'de yer alan Celilkırı Mahallesi'nde inşa edilecek 754 konutluk projede, 31 adet konutu satışa sundu. Bu projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 2+1 dairelerden 11 adet, 3+1 dairelerden ise 20 adet satışa sunulacak. Satış yöntemi kuralı olacak ve başvurular TC Ziraat Bankası şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Çayı Şekersiz İçmekte Israrcıysanız Bu Haber Sizi Şaşırtacak! Uzmanlardan Uyarı Geldi Çayı Şekersiz İçmekte Israrcıysanız Bu Haber Sizi Şaşırtacak! Uzmanlardan Uyarı Geldi

Başvurular 26 Ağustos 2024 tarihinde başladı ve 29 Ağustos 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvuru bedeli 2.000 TL olarak belirlenmiş olup, vatandaşların projeye başvurabilmesi için belirli kriterleri karşılaması gerekiyor.

Konut fiyatları ne kadar olacak?

TOKİ'nin açıkladığı fiyatlara göre, konutların taksitleri 9 bin 433 TL’den başlayacak. Uygun fiyat politikasıyla dikkat çeken bu projede ev sahibi olmak isteyenler, ödeme planlarını geniş bir taksitlendirme ile gerçekleştirebilecek. Özellikle dar gelirli vatandaşlar için bu ödeme seçenekleri büyük avantaj sağlıyor.

Başvuru şartları nelerdir?

TOKİ konutlarına başvuru yapacak kişilerin T.C. vatandaşı ve 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. Aynı hane halkı adına sadece bir başvuru yapılabilecekken, birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak. Ayrıca başvuru sahiplerinin, başvuru yapılan ilin sınırları içinde en az bir yıldır ikamet ediyor olmaları veya o ilin nüfusuna kayıtlı olmaları gerekiyor.

Projenin detayları

Proje kapsamında satışa sunulacak konutlar, Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesi'nde inşa edilecek. Kura yöntemi ile yapılacak satışlarda asil ve yedek hak sahipleri belirlenecek. Kura çekimi 09 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sözleşme tarihleri belirlendi

Asil hak sahipleri için sözleşme imzalama tarihleri 16 Eylül 2024 - 18 Eylül 2024 olarak belirlendi. Yedek hak sahipleri ise 26 Eylül 2024 ve 27 Eylül 2024 tarihlerinde sözleşmelerini imzalayabilecekler. Projeden ev sahibi olmayı hak kazananlar, sözleşme imzalama işlemlerini TC Ziraat Bankası Çorum şubelerinde tamamlayacak.