Rahatlatıyor diye sakın bu hareketleri yapmayın! Omurga sağlığına dair yaygın hatalar Rahatlatıyor diye sakın bu hareketleri yapmayın! Omurga sağlığına dair yaygın hatalar

Trabzon'un Araklı ilçesindeki Haçovit Yaylası'nda, Arif A.'ya ait bir yayla evinde çıkan yangın, korkunç bir can kaybıyla sonuçlandı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı. Ancak evde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.

Yangının fark edilmesinin ardından olay yerine hızla itfaiye, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kısa sürede söndürülse de, evde yapılan incelemede 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Yangında hayatını kaybedenlerin cenazeleri, gerekli işlemlerin ardından Trabzon Adli Tıp Grup Başkanlığı'na gönderildi. Yangının çıkış sebebini belirlemek için geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer olayla ilgili incelemelerin sürdüğünü açıkladı.