EURO 2024'ün düzenlendiği Almanya'dan canlı yayın yapan TRT Spor ekranlarında beklenmedik anlar yaşandı. Spikerler Ceyla Büyükuzun ve Erbatur Ergenekon'un canlı yayında son gelişmeleri aktardığı sırada, arka planda gazetecilerin sesini bastıran ilginç bir muhabbet duyuldu.

Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlarda 7 Maddelik Değişiklik Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlarda 7 Maddelik Değişiklik

Reji Kazası: "Gece 2'ye Kadar Pompa"

Canlı yayında rejiden kaynaklandığı tahmin edilen bu diyalogda, "Tıraş olacak mısın? Otele bir yerleşsek. Gece 2'de yatacağına tıraş olsaydın ya. Tabii gece 2'ye kadar pompa," ifadeleri duyuldu. Ceyla Büyükuzun ve Erbatur Ergenekon, bu esnada durumdan habersiz şekilde kendi aralarında konuşmaya devam etti.

TRT Spor'dan Hızlı Müdahale

Olayın ardından TRT Spor yönetimi hızla harekete geçti ve olayla ilgili bir soruşturma başlatıldığını duyurdu. Kanal yönetiminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TRT Spor kanalımızda canlı yayınlanan Spor Stüdyosu programında kabulü mümkün olmayan bazı konuşmalar yayına yansımıştır. Olayda sorumluluğu olanların tespiti ve gerekli cezanın belirlenmesi için hızlıca bir soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma tamamlanana kadar ilgili personel açığa alınmıştır."