148 Mühendis, 8 kimyager, 5 denetçi yardımcısı alınacak
TSE tarafından yapılan açıklamaya göre, alımlar kapsamında 148 mühendis, 8 kimyager ve 5 denetçi yardımcısı istihdam edilecek. Bu personeller, enstitünün merkez ve taşra teşkilatlarında görev alacak. İlgili pozisyonlara başvuracak adayların KPSS puan türü ve diğer başvuru şartları Türk Standardları Enstitüsü'nün resmi internet sitesinde(http://www.tse.org.tr) yayımlanmış durumda.

Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 1.5 milyon TL'nin geri ödemesi Konut kredisi faiz oranları değişti: İşte 1.5 milyon TL'nin geri ödemesi

Başvuru şartları ve süreci
Adaylar başvurularını, 21 Ekim 2024 tarihinden itibaren Kariyer Kapısı platformu üzerinden gerçekleştirebilecek. Başvuru işlemleri, e-Devlet şifresi ile https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. Elden ya da posta yoluyla yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek. Son başvuru tarihi ise 31 Ekim 2024, saat 23:59 olarak belirlenmiş durumda. Eksik belge ile başvuru yapan adayların başvuruları değerlendirilmeyecek. TSE, başvuru süresini uzatma hakkını saklı tutuyor.