Türkiye'den O Devlete 1,6 Milyar Dolarlık Yatırım! Devlet Başkanı Açıkladı Türkiye'den O Devlete 1,6 Milyar Dolarlık Yatırım! Devlet Başkanı Açıkladı

Türkye'de internet servis sağlayıcıları, abonelik ücretlerine ğeş ğeşe zamlar gelmeye devam ediyor. Son olarak TürkNet’in yüzde 25 oranında uygulaıdğı zam sonrası, ülkenin en geniş internet sistemi bulunan Türk Telekom da internet paketlerinin fiyatlarına yüzde 30’a dayanan zam uyguladı.

EN UCU TARİFE BİLE DUDAK UÇUKLATTI

Türk Telekom’un paylaştığı son rakamlar ile beraber, internet ücret bedellerinde yeni liste ortaya çıktı. Şirketin internet adresinden paylaşılan yeni fiyat listesine göre, 16 Mbps hızındaki en ucuz internet paketinin taahhütlü aylık ücreti 579 TL olduğu belirlendi.

Kullanıcılar altyapılarının elverişli olması halinde daha fazla hızlardaki paketlere yönelmek isterlerde, bu konuda ödeyecekleri ücret de büyük oranda katlanıyor. Özellikle 1000 Mbps hızın yer aldığı pakette aylık ücret 1089 TL’ye dayandı. Aynı hız ve özelliklerdeki paketlerin rakip firmalarda 500 TL seviyelerinde olduğu, Türk Telekom kullanıcılarının sosyal medya üzerinde yeni fiyatlara isyan etti. Bu olay, pek çok kullanıcının diğer internet servis sağlayıcılarına tercih etmesine neden olacak gibi görünüyor.