Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 81 ilde KPSS şartı olmaksızın silahlı ve silahsız olmak üzere toplam 2711 güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu.

Detaylar ve başvuru koşulları

İŞKUR'un açıklamasına göre, başvurular özel güvenlik görevlisi, koruma meslek elemanı ve diğer güvenlik personeli pozisyonları için alınacak. 

PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman? PMYO için taban puan kaç? TYT'den kaç almak gerekiyor? Polislik başvuru ne zaman?
  • Özel Güvenlik Görevlisi (Silahlı): 272 kişi
  • Özel Güvenlik Görevlisi (Silahsız): 1370 kişi
  • Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı: 57 kişi
  • Güvenlik Görevlisi: 1012 kişi

Ozel Guvenlik Gorevlisi Olunur Mu

Başvuru yapacak adayların İŞKUR'a kayıtlı olmaları gerekmekte, kayıtlı değillerse kayıt yaptırmaları şartı bulunmaktadır. Adayların ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, sağlık sorunlarının olmaması, askerlikle ilişiği olmaması veya askerlik hizmetini tamamlamış olmaları ve sürekli çalışma imkanına sahip olmaları gerekiyor.

Başvuru süreci nasıl işliyor?

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden elektronik başvuru formunu doldurarak süreci tamamlayabilirler. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapılabilecek.