Türkiye'nin 2023 yılı gelir vergisi rekortmenleri belli oldu. Vergi listesinde zirveyi, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar aldı. Bayraktar, savunma sanayi alanındaki faaliyetleriyle bilinen Baykar’ın başarısının yanında, ülkeye en yüksek gelir vergisi ödeyen kişi olarak da öne çıktı.

Selçuk Bayraktar'ın ardından ikinci sırada, yine Baykar’da önemli görevler üstlenen Haluk Bayraktar yer aldı. Üçüncü sırada ise Türk sanayiinin duayen isimlerinden Mustafa Rahmi Koç bulundu. Koç Holding’in onursal başkanı olarak tanınan Koç, yıllardır Türkiye'nin en çok vergi veren isimleri arasında yer alıyor.

Kayıp Narin Soruşturmasında Gözaltı: Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Sonuca Yaklaşıldığını Açıkladı Kayıp Narin Soruşturmasında Gözaltı: Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Sonuca Yaklaşıldığını Açıkladı

2023 yılı vergi rekortmenleri listesi, Türkiye’nin iş dünyasındaki önemli isimlerin hem ülke ekonomisine katkılarını hem de vergi yükümlülüklerine verdikleri önemi bir kez daha gözler önüne serdi.