Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen bir olayda, bir kadının eski ini berber dükkanında darbettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 15 Ekim’de Adem Kobal’ın çalıştığı berber dükkanında gerçekleşti.

Evlenme Teklifi Tartışması

Adem Kobal (37), eski eşi Y.K.’nin, berber dükkanına gelerek kendisiyle yeniden evlenme teklifinin reddedilmesi üzerine tartışma çıkardığını ifade etti. Y.K., tartışma sırasında Kobal’a tokat atıp, itekleyerek darbetti. Kobal ise eski eşini uzaklaştırmaya çalışırken, güvenlik kamerası o anları kaydetti.

Polis Gözaltına Aldı, Serbest Bırakıldı

Olayın ardından Kobal’ın şikayeti üzerine polis ekipleri Y.K.’yi gözaltına aldı. Ancak, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Adem Kobal’ın, daha önce eski eşi hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı da belirtildi.

"Cezaevinden Çıkınca Yeniden Evlenme Konuşmuştuk"

Olay sonrası açıklama yapan Kobal, Mart 2022’de evlenip, 6 Haziran 2023’te boşandıklarını söyledi. Kobal, eski eşinin sadakatsizliği nedeniyle aralarındaki sorunların başladığını, bunun sonucunda Y.K.'nin kendisine şiddet uyguladığını ve hapse girdiğini belirtti. Cezaevinde eski eşiyle barıştıklarını ve Y.K.'nin kendisini ziyarete gelerek "Çıkınca yeniden evleniriz" dediğini ifade eden Kobal, dışarı çıktıktan sonra ilişkiyi sürdürmek istemediğini söyledi.

Noterlere yeni düzenleme Noterlere yeni düzenleme

Kobal, olayla ilgili serbest bırakılma kararına tepki göstererek, "Uzaklaştırma kararına rağmen dükkana gelip olay çıkardı, ama serbest kaldı" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.