Güncel

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Onur Ödülleri'nin sahipleri belli oldu

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Onur Ödülleri'ne layık görülen isimler açıklandı. Bu prestijli ödüller, Türk sinemasına katkılarıyla tanınan Işıl Yücesoy, Şerif Sezer, Erdal Özyağcılar, Müjdat Gezen ve Selçuk Yöntem'e verilecek. Ödüller, 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek festivalin açılış töreninde takdim edilecek.

Abone Ol

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Onur Ödülleri'ne layık görülen isimler açıklandı. Bu prestijli ödüller, Türk sinemasına katkılarıyla tanınan Işıl Yücesoy, Şerif Sezer, Erdal Özyağcılar, Müjdat Gezen ve Selçuk Yöntem'e verilecek. Ödüller, 5-12 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek festivalin açılış töreninde takdim edilecek.


Festivalin jüri başkanlığını ünlü yönetmen ve yazar Ferzan Özpetek yapacak. Jüride sanat yönetmeni Deniz Göktürk Kobanbay, oyuncular Gökçe Bahadır ve İlker Kaleli, akademisyen Melis Behlil, yönetmen Melisa Önel ve sanatçı Mercan Dede yer alacak.

Yarışma bölümünde ise toplam 12 film yer alıyor. Kazananlar, 12 Ekim'deki kapanış töreninde açıklanacak ve festivalde 5 milyon TL ödül dağıtılacak.