Youtube zamanlayıcı özelliği nedir?

Youtube'un yeni zamanlayıcı özelliği, kullanıcıların belirli bir süre sonunda videoları otomatik olarak durdurmalarına olanak tanıyor. Bu özellik, özellikle uzun videolar izlerken veya uyumadan önce video izlemek isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor. Kullanıcılar, 10, 15, 20, 30, 45 ve 60 dakika gibi süre seçeneklerinden birini seçebilecekler. Ayrıca, videonun süresine göre otomatik kapanma süresi öneren "Video Sonu" seçeneği de mevcut olacak.

Youtube premium abonelerine özel olarak sunulacak

Youtube, bu yeni zamanlayıcı özelliğini ilk etapta Premium aboneleri için sunmayı planlıyor. Bu özellik, 2 Eylül’e kadar Premium kullanıcılar tarafından test edilebilecek. Zamanlayıcı özelliğinin genel kullanıma ne zaman sunulacağı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Merih Demiral Heykeli Önergesi Komisyona Gönderildi! CHP'den Tepki Geldi Merih Demiral Heykeli Önergesi Komisyona Gönderildi! CHP'den Tepki Geldi

Hem masaüstünde hem mobilde kullanılabilecek

Yeni özellik, Youtube'un hem masaüstü hem de mobil platformlarında kullanılabilecek. Kullanıcılar, oynatma menüsünden bu özelliğe kolayca erişebilecekler.