Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi İstanbul il başkanlığına atanan Hakan Akşit ile genel başkan yardımcısı Sevdagül Tunçer'in bir fotoğrafı sosyal medya platformu X'in gündemine oturdu.

Sevdagül Tunçer'e politikayla alakalı olmayan özel hayatıyla ilgili yakışıksız ithamlarda bulunulmaya başlandı. Bunun üzerine Tunçer, fotoğrafın paylaşıldığı gönderiyi alıntıladı.

Sosyal medyada 3 gündür süren tartışmaların ardından Tunçer açıklama yaptı, şu ifadeleri kullandı:


"Hürriyet ve bağımsızlık benim karakterimdir" diyen Mustafa Kemal'in ruhunu ve vatan sevgisini genlerinizde hissediyor, hiç kimsenin adamı olmadan, hiç kimseden korkmadan, yalnızca ülke menfaatiniz için mücadele ediyorsanız ve özellikle genç bir kadınsanız siyasette ne kadar düşman edinebileceğinizi, ne kadar aşağılık söz ve eylemlere maruz kalabileceğinizi Zafer Partisi'nin kuruluşundan bu yana süregelen 3 yılda çok yakından tecrübe ettim.

Ancak ülke menfaati için hiçbir anlam ifade etmeyen bu boş aksiyonlar karşısında şimdiye kadar yalnızca sustum. Yapacak çok işimiz, çözülecek çok sorunumuz vardı.

Ben de elimden geldiğince onlara koştum... Bugün, Erzincan gezimizde tanışıp numarasını aldığım ve elimden geldiğince burs yolladığım tarih bölümü öğrencisi kızın, "abla senin hakkında kötü şeyler yazıyorlar, ekmeğini yedim ben senin, çok üzülüyorum" diye mesaj atması bundandır. Ve onun verdiği güç, tüm bu saldırıların karşısında dik durmam için yeter bana.

Şimdi konuşmam gerekirse eğer, asıl ahlaksızlık, bir insan istemediği halde ve adice saiklerle onun özel herhangi bir şeyini topluma açanlardadır. Ve ister içerde ister dışarda olsun bu safi kötü insanların dertleri toplum menfaatinden çok başkadır dostlarım.

Ekran Goruntusu 2024 09 01 163951 Go2Z

"MERAK EDENLER İÇİN ÖNEMLİYSE İKİ BEKAR İNSAN"

İki yetişkin yakın arkadaşın (ve eğer merak edenler için önemliyse eğer bekar insanın) sayfiye yerinde çekilmiş bir fotoğrafı, bunca çocuk istismarından, tacizden tecavüzden daha çok konuşuluyorsa, orada bir sıkıntı var demektir.

Çocuğunuzun Okula Uyum Sürecini Kolaylaştırmak Çok Kolay! İşte 8 Önemli Tavsiye Çocuğunuzun Okula Uyum Sürecini Kolaylaştırmak Çok Kolay! İşte 8 Önemli Tavsiye

Türkiye, kişi başına düşen milli gelirde ilk 10'a girdiğinde, üniversiteleri dünyanın ilk 500 üniversitesi sıralamalarında ilk sıralara yerleştiğinde, bağımsız ve erişilebilir yargıya kavuştuğunda, kadın şiddetinin, çocuk istismarının, emek sömürüsünün olmadığı, barış ve güven içinde özgürlükçü bir toplumsal yaşamı tesis ettiğinde, belki sıkıntıdan insanların özel hayatlarını konuşabilirler.
Şimdi herkes işine baksın...

Atatürk'ün izinde Ümit Özdağ'ın yanında, vatanımızı ve ailemizi savunmaya devam edeceğiz.

Gwqxocbxqaufnya Qbff