Güncel

16 Yaşındaki Kıza Taciz İddiası! Baba ve Oğul Döner Bıçağıyla Saldırıya Uğradı

Kazım Karabekir Mahallesi'nde, 16 yaşındaki bir kız çocuğunun taciz edilmesi sonucu babası ve ağabeyiyle şüpheli arasında çıkan kavga, şüphelinin ailesinin döner bıçağıyla saldırmasıyla büyüdü

Abone Ol

Dün akşam 18.30 sularında Kazım Karabekir Mahallesi'nde bir taciz olayı meydana geldi.

İddiaya göre, 16 yaşındaki bir kız çocuğu yabancı uyruklu bir kişi tarafından hem fiziksel hem de sözlü tacize uğradı. Bu durum üzerine kızın babası ve ağabeyi, şüpheliyle kavga etmeye başladı. Kavga sona erdikten sonra, şüphelinin ailesi sokağa geri dönerek baba ve oğula döner bıçağıyla saldırdı. Olay, çevredekilerin müdahalesiyle kontrol altına alındı ve şüpheliler kaçtı. Baba Osman Usta'nın parmağı koptu, oğlu ise kolundan yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı ve 5 kişiyi gözaltına aldı. Yaralıların tedavisi devam ederken, polis güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

Olayı anlatan mahalle sakini Fatma Öz, "Kızı bir haftadır taciz ediyormuş. Durumu babasına bildiriyorlar ve ardından kavga çıkıyor. Şüpheli, motosikletle geçerken kıza el atmış. Kızın babasının eli kesilince tampon yaptım" dedi.

Kavgayı gören Songül Özkan ise, "Ürkütücü bir olay, burada bir kız çocuğuna taciz edilmiş. Babası durumu öğrendiğinde karşılaşıyorlar. Bir grup, babanın üzerine kılıç, satır ve bıçaklarla saldırdı; babanın baş parmağı koptu" diye konuştu.