Güncel

Adli Tıp Raporu Açıklandı! Narin Güran'ın Vücudunda Başka Kişilere Ait İzler Yok

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nun raporuna göre, Narin Güran'ın vücudunda başka kişilere ait biyolojik izler bulunmazken, cinayet soruşturmasında 22 şüpheli gözaltına alındı ve aralarından dokuzu tutuklanmıştı

Abone Ol

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı rapora göre, Narin Güran'ın otopsi sırasında alınan örneklerde başka kişilere ait DNA veya biyolojik izlere rastlanmadı. Rapora göre, vücudunda parmak izi, kan, tükürük veya salya gibi diğer kişilere ait olabilecek herhangi bir örnek bulunmamış.

Narin Güran'ın cesedi, kaybolduktan 19 gün sonra Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde bir çuval içinde dere kenarında bulundu. Soruşturma devam ederken, gözaltına alınan 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildi.

Gözaltındaki şüpheliler arasında Narin Güran'ın babası Arif Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi E.G., amcaları Ö.F.G., B.G., F.G., K.G., M.G., H.İ.G., amca oğulları U.G. ve O.G., amca kızları M.G. ve B.G., kuzeni D.G., yengeleri M.G. ve M.G., halası A.K., eniştesi M.Ş. ile Salim Güran'ın işçileri Ö.Y., M.S. ve işçinin 15 yaşındaki oğlu M.K. bulunuyor.

Savcılık sorgusunun ardından anne ve babanın da aralarında bulunduğu dokuz kişi, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Anne ve babanın suçlamaları reddettiği bildirildi. Şu anda 13 kişinin sorgusu adliyede üç savcı tarafından devam ediyor.

Ayrıca, Narin Güran'ın kaybolduğu gün arama çalışmaları başlatılan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve Narin Güran'ın amcası olan Salim Güran, 2 Eylül'de tutuklanmıştı.