Güncel

AK Parti'den CHP'li Yönetimlere Sert Eleştiri! "Eş ve Dostlarını Yerleştirdiler"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'li yönetimlerin eş ve dostlarını belediyelere yerleştirdiğini ve son dönemde hiçbir hizmet sunmadıklarını öne sürdü

Abone Ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı açıklamada CHP'li yönetimlerin belediyelere eş ve dostlarını yerleştirdiğini iddia etti.

Kilis'te AK Parti Teşkilatı ile bir araya gelen Dağ, AK Parti'nin 23 yıllık geçmişine vurgu yaparak, iktidar döneminin partilerine hem tecrübe hem de enerji kattığını belirtti. Önümüzdeki kongre sürecinde 81 ilde, 85 milyonun sesine kulak vereceklerini ifade eden Dağ, AK Parti’nin hizmet siyasetine gölge düşürmeye çalışanların hiçbir hizmet gerçekleştirmediğini söyledi.

Dağ, CHP'li yerel yönetimlerin 31 Mart seçimlerinden sonra son altı ayda hiçbir hizmet sunmadığını savundu. İzmir'deki kirliliğe, İstanbul'daki ulaşım sorunlarına ve Ankara'daki projelerin yokluğuna dikkat çekti. Ayrıca, CHP'li yönetimlerin kendi aralarında koltuk mücadelesine girdiğini, buna karşın yakınlarını belediyelere yerleştirdiklerini belirtti.

Son olarak, CHP'li Edirne milletvekili Ediz Ün'ün aracında 2 milyon TL değerinde kaçak elektronik sigara bulunduğunu dile getiren Dağ, Ün’ün bu durumu şoförüne atfettiğini ifade etti. CHP'nin durumu için "tıpkı beyni bozulan bir cep telefonu gibi" ifadesini kullanan Dağ, partinin çevreye ve vatandaşa hizmet edemediğini, tutarsız ve vizyonsuz bir tutum sergilediğini söyledi.