Güncel

AK Parti'den yeni memur zammı açıklaması: Meclise geleceği tarih belli oldu...

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yarınki toplantısında, kamu çalışanlarının yüzünü güldürecek bir teklif masada olacak. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun yaptığı duyuruyla, memur maaşlarında tarihi bir artış olacağı ve meclise yarın sunulacağı bilgisi geldi.

Abone Ol

AK Parti, en düşük memur maaşı hakkında yasa teklifi hazırlığı içinde olduğunu resmi olarak açıkladı. Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Bu hafta, memur maaş zam teklifimizi TBMM'ye sunacağız" ifadelerini kullandı. 

22 Bin TL'lik Sözler Yerine Getiriliyor

Akbaşoğlu, memur maaşlarında yüzleri güldürecek sözlerinin peşini bırakmadı. "Net olarak 22 bin TL'lik en düşük memur maaşını önceden de belirtmiştik," diyerek sözlerini hatırlattı. Memur maaşlarına yönelik bu büyük artışın bu hafta Meclis'teki sunumu hakkında da bilgi verdi.

Bu önemli düzenlemeyi, enflasyon ve refah artışını dikkate alarak gerçekleştirdiklerini belirtti. "Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz ve bu hafta içerisinde kanun teklifimizi TBMM'ye sunacağız," şeklinde konuştu.

Büyük Artış Yarın Meclis Gündeminde

Meclis gündeminde yer alacak bu büyük artış, memur maaşlarına yeni bir boyut kazandıracak. AK Parti'nin bu adımı, kamu çalışanlarının refah seviyesini artırmayı hedefliyor ve Türkiye genelinde milyonlarca memur ve ailelerinin yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi