Güncel

Akaryakıt fiyatları değişti! İşte indirimli fiyatlar

Benzin ve motorin fiyatları, vatandaşların dikkatle takip ettiği konular arasında yer almaya devam ediyor. Akaryakıtta beklenen indirim gerçekleşti ve benzin fiyatları bu gece yarısından itibaren düşecek. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

Abone Ol

Benzine 1 lira 83 kuruş indirim geldi

Benzin fiyatlarında yapılan indirimle birlikte, litre başına 1 lira 83 kuruş düşüş yaşandı. Yeni fiyatlar, 6 Eylül Cuma 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak. İndirimin ardından İstanbul’da benzin fiyatları, Avrupa yakasında 41,51 TL, Anadolu yakasında ise 41,39 TL olarak belirlendi. Motorin fiyatlarında ise bir değişiklik olmadı; Avrupa yakasında 43,21 TL, Anadolu yakasında ise 43,14 TL seviyesinde kaldı.

Motorin ve LPG fiyatlarında değişiklik yok

NTV’nin haberine göre, motorin grubunda herhangi bir fiyat değişikliği yaşanmadı. Motorin fiyatları, İstanbul Avrupa yakasında 43,21 TL, Anadolu yakasında ise 43,14 TL olarak sabit kaldı.  Oto gaz fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik yaşanmadı. İstanbul’da oto gazın litre fiyatı, Avrupa yakasında 25,13 TL, Anadolu yakasında ise 24,59 TL olarak listelerde yer almaya devam ediyor.