Güncel

Akaryakıt Fiyatlarına Çifte İndirim Yolda! Tarih Verildi

Benzin ve motorin fiyatlarında sırasıyla 1,87 TL ve 1,65 TL indirim yapılması bekleniyor

Abone Ol

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikler, araç sahipleri için büyük bir öneme sahip. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, hem benzin hem de motorin fiyatlarında indirim yapılması bekleniyor.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişkenlik, akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Bu nedenle, sürücüler akaryakıt fiyatlarındaki değişimleri yakından izliyor.

İndirim Tarihi Belirlendi

Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar genellikle yükseliş gösterse de, dünya piyasalarındaki gelişmelere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarına indirim yapılması mümkün olabiliyor. Sektör kaynakları, 22 Ekim Salı gününden itibaren hem benzin hem de motorin fiyatlarında indirim olacağı bilgisini veriyor.

Benzin ve Motorinde İndirim Beklentisi

22 Ekim Salı gününden itibaren geçerli olacak indirim oranları da netleşti. Benzin fiyatlarına 1,87 TL, motorin fiyatlarına ise 1,65 TL indirim yapılması öngörülüyor.

Güncel pompa fiyatlarına göre Konya'da benzin litre fiyatı ortalama 45 TL, motorin ise yaklaşık 44,50 TL seviyelerinde. Planlanan indirimlerin ardından Konya'da benzinin litre fiyatının 43,25 TL, motorinin ise 29,75 TL olması bekleniyor.