Güncel

Alkollü kavga ölümle bitti! 16 yaşındaki çocuk, arkadaşı tarafından öldürüldü

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan trajik olayda, 16 yaşındaki Adem E.Y. ve 17 yaşındaki arkadaşı B.Ş. arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı.

Abone Ol

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan trajik olayda, 16 yaşındaki Adem E.Y. ve 17 yaşındaki arkadaşı B.Ş. arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı. Olay, Sarısu Mahallesi'ndeki bir sitede gece saatlerinde meydana geldi. İki genç, evde alkol aldıktan sonra henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle B.Ş., tabancasını çekerek Adem E.Y.'yi karın ve boynundan vurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Adem E.Y.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polis, apartmandan çıkarken şüpheli hareketlerde bulunan B.Ş.'yi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede, bir tabanca, boş kovan ve masada başka bir silah bulundu. B.Ş.'nin ifadesine göre, bir hafta önce İstanbul'dan gelmiş ve Adem E.Y. ile birlikte kalmaya başlamıştı. B.Ş., emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.