Borsa İstanbul’da yeni rekor: BIST 100 endeksi tüm zamanların zirvesini gördü Borsa İstanbul’da yeni rekor: BIST 100 endeksi tüm zamanların zirvesini gördü

Ankara Valiliği, kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşları uyardı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, 00.00'te başlaması beklenen yağışın 20.00'ye kadar süreceği belirtilerek, sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, Ankara'da gece saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği belirtildi. Valilik, bu uyarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşları bilgilendirdi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre bu gece saatlerinden itibaren Ankara'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Kuvvetli Yağış Uyarısı: "Yağışların, İç Ege, Göller Yöresi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Bingöl, Muş ve Bitlis ile Konya'nın kuzey çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: "Rüzgarın, Marmara'nın güneybatısında kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

Ankara Valiliği, vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti.