Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan ilginç olayda, ev kadını A.D., kargocu olduğunu söyleyerek evin kapısını açtıran kişinin kendisini darbettikten sonra altınlarını çalıp kaçtığını iddia etti. Ancak polisin güvenlik kameralarından yaptığı inceleme sonucunda, olayın gerçek yüzü ortaya çıktı.

Dün saat 15.00 sıralarında, Manavgat Şelale Mahallesi 3532. Sokak'taki bir adreste kadının darbedildiği ve hırsızlık yapıldığına dair 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar geldi. İhbar üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, ev sahibi A.D.'nin başından darbe aldığını belirledi.

A.D., polise verdiği ilk ifadede, 1,5 yaşındaki kızıyla evde otururken kapının çaldığını ve kapıdaki kişinin 'kargocu' olduğunu söyleyerek kapıyı açtırdığını anlattı. A.D., kapıyı açtığı anda bu kişinin başını duvara vurduğunu ve kısa süreli baygınlık geçirdiğini ifade etti. Kendisinin ayıldığında maskeli kişinin altınların yerini sorduğunu ve yerini söylemezse çocuğunu alıp götüreceğini tehdit ettiğini belirtti. Bu tehdit üzerine altınların yerini gösterdiğini söyleyen A.D., hırsızın 5 adet altın ve 2 küpeyi alıp kaçtığını iddia etti. A.D., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

A.D.'nin ifadesi sonrası Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan detaylı inceleme sonucunda, A.D.'nin verdiği eşkale uygun kimsenin o saatlerde sokakta olmadığı ve eve kimsenin girmediği tespit edildi.

2024 LGS Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimler Açıklandı 2024 LGS Taban Puanları ve Yüzdelik Dilimler Açıklandı

Bu bulgular üzerine yeniden ifadesi alınan A.D., işin ciddiyetini anlayınca gerçeği itiraf etti. A.D., kredi kartıyla eşinden habersiz 20 bin liralık alışveriş yaptığını ve bu durumu kapatmak için böyle bir senaryo uydurduğunu söyledi. A.D. hakkında 'Suç uydurmak' suçundan adli işlem başlatıldı.