Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Voleybol Kadınlar Millet Ligi 2. etap müsabakaları için ABD'ye giderken ekonomi sınıfında uçan A Milli Kadın Voleybol Takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, durumu sosyal mecralardan ve haber kanallarından öğrendiğini belirterek, "İletişimde çok doğru bir noktada olmamışız maalesef. Bunu çok açıklıkla söyleyebilirim. Dönüşlerini business olarak organize etmeye çalışıyoruz" dedi.

MEB'den YKS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz MEB'den YKS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda soruları yanıtlayan Uraloğlu, takımın ekonomi sınıfında uçmasının iletişim hatasından kaynaklandığını kabul etti ve bu durumun düzeltilmesi için gerekli adımların atıldığını ifade etti. Bakan Uraloğlu, takımın dönüş yolculuğunda daha rahat bir seyahat geçirmeleri için business class düzenlemeleri yapılacağını vurguladı.

Milli takım oyuncularının ve teknik ekibin konforlu bir yolculuk yapması için gösterilen bu çaba, sporcuların performansını olumlu yönde etkileyecek bir adım olarak değerlendiriliyor. Uraloğlu, konu hakkında hassasiyet gösteren kamuoyuna teşekkür ederek, takımın moral ve motivasyonunun önemli olduğunu belirtti.

Voleybol severler ve spor camiası, Bakan Uraloğlu’nun bu açıklamalarını olumlu karşılayarak, milli takımın hak ettiği değeri görmesini umduklarını ifade etti. Filenin Sultanları'nın başarılı bir performans sergileyerek yurda dönmesi için tüm Türkiye'nin desteklerinin sürdüğünü vurgulayan Uraloğlu, sporcularımıza başarılar diledi.