Bakan Yerlikaya Konuşmasında, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ile Eyüpsultan'dan tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Deniz Köken'e destek verilmesi çağrısında bulundu.

MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı MEB'den üniversite tercih sürecine rehberlik: Ebeveynlere özel kılavuz yayımlandı

Göreve geldikleri 9 ay boyunca gece gündüz demeden Türkiye'nin huzuru için çalıştıklarını belirten Yerlikaya, hukuktan, insan haklarından ve milletin rızasından ayrılmadıklarını vurgulayarak, terör ve organize suç örgütleri dahil suç işleyen herkese millet iradesini gösterdiklerini söyledi.

Bakan Yerlikaya, "Suçun her anında engel olmak için çaba gösteriyoruz. Eğer engelleyemediysek, onları en kısa sürede yakalayıp adalete teslim etmek için çalışıyoruz. Her geçen gün daha azimli, kararlı ve heyecanlı bir şekilde gayret gösteriyoruz. Bizi ve üzerimizdeki duaları eksik etmeyin." dedi.

Yerlikaya, Manzaram Eyüpsultan Seyir Terası'nın turizm rehberlerinin favori mekanı olacağını da ekledi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Köken ise seyir terasının ilçeye kazandırılan 91. proje olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından katılımcılarla birlikte açılış kurdelesini kesen Yerlikaya, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.