Galatasaray'ın bu sezon parlayan yıldızlarından biri olan Barış Alper Yılmaz, Fenerbahçe derbisinde Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında olacak. İngiliz, İtalyan ve Fransız ekipleri, milli oyuncuyu izlemek için kritik maça gözlemci gönderecekler.

23 yaşındaki yetenekli futbolcunun sezon sonunda Avrupa'nın yolunu tutabileceği konuşuluyor. Barış Alper'i takip etmek için Pazar akşamı oynanacak derbide, İngiltere'den Tottenham, Aston Villa ve West Ham United, İtalya'dan Juventus ve Roma, Fransa'dan ise Lille'nin gözlemcilerinin olacağı belirtiliyor.

Galatasaray'ın genç oyuncusu Barış Alper Yılmaz, bu sezon performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmiş durumda. Sarı-kırmızılı kulüp, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Barış Alper'den 20 milyon euro'nun üzerinde bir gelir bekliyor.

Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları Türk Hava Yolları'ndan Yeni Kampanya: Ucuz Biletler ve Avantajlı Uçuş Rotaları

Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray formasını 53 maçta giyerken, 7 gol atıp, 12 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.