Güncel

Başkanlık seçimi sonrası Aziz Yıldırım'dan ilk açıklama geldi

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, seçimlerin ardından ilk kez açıklamada bulundu. Aziz Yıldırım yorumunda; "Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Ali Koç ve yanındaki arkadaşları inşallah Fenerbahçe'yi şampiyon yapar" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Abone Ol

Ülker Stadı'nda düzenlenen seçim sonrası oyların değerlendirmesi esnasında başkan adaylarından Ali Koç tezahüratlar ile birlikte sahada yerini aldı.

O sırada başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesindeki isimlerden Savaş Adalet, Ali Koç'la kısa bir görüşme yaptı. Görüşme sonrası Ali Koç, Aziz Yıldırım ve yönetim listesinde bulunan isimlerin olduğu odaya ulaşarak Yıldırım'la görüştü. Yıldırım ve üyeleri, Ali Koç'u tebrik dileklerii sundu.

Birlikte Kürsüde Yer Aldılar

Bu yaşananların görüntüleri stadyumdaki dev ekranlarda gösterilirken tribünlerde olan sarı-lacivertliler "İki başkan el ele, hep beraber tribüne" tezahüratlarında bulundular. Tribünlerin isteğine yerine getimek isteyen Ali Koç ve Aziz Yıldırım birlikte kürsüde yer aldı.

"YOL HARİTASINI ÇİZDİK"

Kürsüde açıklamalarda bulunan Yıldırım, kongreye katılan üyelere teşekkür ederek şu açıklamlarda bulundu:

"Sevgili Fenerbahçeliler. Bugün Fenerbahçe'ye yakışan bir kongre yaptık. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Yol haritasını çizdik. İnşallah Sayın Ali Koç ve yanındaki arkadaşları, bu harita doğrultusunda bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yaparlar. Biz de elimizden gelen desteği veririz. Hepinizi seviyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz."