Güncel

Beddua Ederek İstifa Etti! İYİ Parti'de Ayrılıklar Devam Ediyor

İYİ Parti Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını duyurdu ve partisinin mevcut durumunu eleştirerek sert ifadeler kullandı

Abone Ol

İYİ Parti’de istifalar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın ardından, Sarız İlçe Başkanlığı görevini sürdüren İbrahim Şimşek de partisinden ayrıldığını açıkladı.

Şimşek, hem partisinden hem de görevinden ayrıldığını duyurduğu açıklamasında sert ifadeler kullandı. Şimşek, açıklamasında "Partiyi bu duruma düşürenlerin Allah bin türlü belasını versin" diyerek tepkisini dile getirdi.

Açıklamasında, "Kurucusu olduğum ve yedi yıldır büyük bir özveriyle yürüttüğüm İYİ Parti Sarız İlçe Başkanlığı görevimi sağlık sorunlarım nedeniyle bugün itibariyle bırakıyorum. Allah ömür verdiği sürece partime bir nefer olarak çalışacağım.

Ancak, bazı bildiklerimi de paylaşmak zorundayım. Son genel seçimde oyunu artıran tek ilçeyiz, bundan gurur duyuyorum. Hayatımda asla yalpa yapmadım; doğru bildiklerimin arkasında durdum ve gelişmeler de doğruluğumu teyit etti. Kimseye kırgın veya dargın değilim. Bu partiyi bu duruma düşürenlerin de Allah bin türlü belasını versin. Vicdanen çok rahatım ve bu süre zarfında bana yardım eden yönetim kuruluma ve seçmenlerime teşekkür ederim" dedi.