Yılmaz: spekülatif haberlere itibar edilmemeli

Cevdet Yılmaz, özellikle medya ve sosyal medya platformlarında isim verilmeden yapılan hükümet çalışmalarıyla ilgili asılsız açıklamalara dikkat çekti. Yılmaz, bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı. Vergi affı konusunda çıkan dedikoduların tamamen asılsız olduğunu belirten Yılmaz, hükümetin şeffaf bir şekilde politika oluşturduğunu ve alınan kararların resmi politika belgeleri ile kamuoyu ile paylaşıldığını hatırlattı.

Vergi politikalarında şeffaflık vurgusu

Cevdet Yılmaz, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, hükümetin izlediği tüm politikaların kapsamlı değerlendirmelerden geçtiğini ve şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşıldığını ifade etti. Yılmaz, "Meclis’imizden geçen son vergi paketi, bu süreçlerden geçerek teklif halini almış ve Meclis'in onayı ile yasalaşmıştır." diyerek, bu süreçte "zenginlere vergi affı" konusunun hiçbir zaman gündeme gelmediğini bir kez daha yineledi.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: İkinci Barış Zirvesi İçin Türkiye ile Görüşüyoruz Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: İkinci Barış Zirvesi İçin Türkiye ile Görüşüyoruz

"Cumhurbaşkanımızın yaklaşımı geniş kesimlerden yana"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, vergi politikalarının şekillenmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geniş halk kesimlerinden yana bir tavır sergilediğini ve çok kazanandan daha fazla vergi alınması gerektiği yönünde çalışmalar yapıldığını belirtti. Cumhurbaşkanlığı politikalarının bu yönde olduğunu vurgulayan Yılmaz, aziz milletimizin Cumhurbaşkanı'nı da yalan haber yayanları da iyi tanıdığını ifade etti.